Ja just!

Haaj! Kom hem för ett tag sen ifrån trafikskolan, där jag träffade Kristin, Bolander och Sofia. Taaha! Så jävla galet underbart att träffa dem igen. Jag och Emelie pratade väl om vår upplevelse när vi körde traktor och andra galna saker vi har gjort, HAHA! Och sen så asså att ens prata med dem var så galet bra, Sofia har dock avslutat skolan i Stockholm och flyttat hem. Men annars så var det bra med alla.  Jo Elias och Carl var där också.  Och sen fick vi ju sitta där i 4 timmar, blev ju lite smådrygt efter ett tag.
 
Jaja, imorgon ska jag träffa Emelie lite grann och kanske färga mitt hår. Senare blir det att baka lite inför fredag då jag ska "firas"! Ska baka snickerskaka och mockarutor, nja det kommer nog bli någon tårta också.  Blir nog super bra!
 
 

SKIDÅKNING är på G

Jag har bestämt mig för att börja åka skidor! Så när jag kommer hem på helgerna så kommer jag att få åka skidor igen! Ska bli så jävla grymt, längtar. Kanske ska ta och leta efter ett innebandy lag? nja kanske inte. Men det skulle vara kul. Men skidåkning är klart på listan!
 
Annars sitter jag i soffan just nu med malva i knäet, och senare ikväll blir det upp till trafikskolan. Ska iväg på handledarkurs, då får jag köra sen när jag har fyllt osv! Awesome, då äre bara papprerna kvar! See you later!

En rosa nuffnuff står på min "to buy-list"

Jag har vart duktig, gjort mig ett eget träningsschema.
Fan vad jag är awesome, nu äre bara kosten som ska in i det där. Kommer nog bli mega bra.

Just nu ligger jag i sängen och bläddrar genom bloggar, ska även försöka vara lite nooob och kolla igenom lite kläder. om det finns något nytt att köpa. Jag ska nog även köpa mig en spargris, en äkta! Rosa, nuffnuff. Spara pengar till volontär resa och förhoppningsvis en vanlig utlandsresa. Och andra nöjen. ! CHIAO

Shopping

Sitter på restaurangtorget med mor och far, väntar på att få äta något efter en kort shoppingdag på marieberg. Har handlat en grå hoodie och en militärväst och en ny sportbh :)


Jag har bestämt mig för att bloggen kommer bli fylld med meningslösa meningar eftersom att jag inte orkar vara seriös mer, enjoy


just deal with it

Hej! Sitter framför shear genius, chillar lite smått. Senare drar jag iväg méd mor och far till öREBRu, ska handla lite tror jag nog. Vi ska även handla lite saker så att jag kan baka imorgon.  min blogg suger! SUGER BULLE!
 
Skriver något mer senare när jag verkligen har något att skriva om.
CHIAO

JUST SMILE

Kommit hem ifrån golfbanan. Gick sådär, men nu sitter jag hemma och ska försöka göra en wishlist! Men jag vet ju inte riktigt vad jag vill ha. Ahh, ikväll blir det mys med mor och far och hundarna framför något på tv; och jo just det kommer bli en grym middag. Japp precis.

Sjukligt.

FICK FEBER I ONSDAGS natt.
Låg i sängen hela onsdagen i 39 graders feber, fick i mig en halv macka på morgonen och lite mat senare på kvällen. Det var även halloweeeeeen på hemmet så alla klädde ut sig och sprang runt och skrek..
TORSDAG BLEV JAG hämtad.
Mormor och morfar kom och hämtade mig eftersom att jag vägrade sätta mig på ett tåg hem. Så jag låg hela dagen framför tv;n. Halsen ville tydligen också bli dålig, kunde inte svälja så mycket mat då heller.
FREDAG DET VAR igår.
Ännu ondare i halsen, febern är borta. Köpte halstabletter, fuck. Gick inte så bra det heller, har typ vart död ända sen tisdags kväll. Skulle ha dragit iväg till någon liten fest tror jag men det blev ju inte så eftersom att jag fortfarande inte är frisk.
LÖRDAG DET ÄR idag.
Fortfarande död framför tv;n. Blödde även näsblod inatt, love it?! Nej men nu blire väl mys med hundarna antar jag då. Puss kram, lev

anton äger

Har precis haft djuren i naturbruket, pratat lite om foder osvosv. Snart blir det matte, diagnos och sen blir det prov på torsdag, får se hur det går. Sen blir det någon äckel lunch, matte igen och idrott. Avlsutar dagen med ett drygt "test" på svenskan. Kommer nog bli bra det.
Efter skolan blir det något i mässhallen med en massa, och jag är bäst fast anton är  mycket bättre ! :)
 
 
 
 
 Antar att anton avslutade min bloggning där men ja.

JAG Våldgästar

 Hej hej, mathildas blogg readers! Nu är det Emelie Norén som våldgästar här. Eftersom hon inte bloggar så mycket slänger jag in ett inlägg om allt och inget nu. I dag har det varit en vanlig dag i skolan, med tråkiga lektioner och ett test. Sen har och mathilda spelat fotboll direkt efter och så har jag bastat men matte var tråkig och skét i att följa med. Men Lisa följde med iaf så jag var inte helt forever alone. Så nu ska vi typ kolla på dogeball, och chilla lite. I morgon är det ennu en skoldag sen ska vi kolla på basket match igen. OM det är gratis inträde. Såså nu får det räcka, hare bra! Puss!
( klicka på bilden för att komma till min blogg )
 

Svenska

Slutar svenskan om ett tag, lite senare blir det fotboll. Kommer nog bli rätt så bra. See ya later

Löördag

Ska bli bättre på att uppdatera,

Kort uppfattat

Fredag- prov, donken innan tåget hem. Satte mig på Subway där en dela av klassisarna satt och hade trevligt. Tåget hem med Emelie. Kom hem, hann äta innan Martina kom och kidnappade mig. Sov hemma hos henne, grymt mysigt. Popcorn+mysigt talk+en film.

Lördag- popcorn till frukost, innan vi drog in till stan, duschade, åt kebab med Martina, träffade Agnes, mysiigt, booowling, jag vann, Martina och Agnes drog upp på stan. Jag drog hemmåt, med 3% kvar på mobilen. GREEAT! chill, bröderna karlsson med mor och far, sög så in åt helvete. Ahja, sen så kom Martina till mig igen och nu är vi på my room och chillar.

Så godnatt

 


Basket, med M&M

Basket med Maja och Malin


Tisdag.

Åkte och handlade lite igår, efter det blev det först lite fys;
100 benböj
130 situp
70 rygglyft
50 armhävningar
Sedan, drog jag ut och sprang i regnet. Underbart! Sprang ca 3 km, och gjorde femton intervaller på 30m. Joggade runt lite, stretcha. Så såg min kväll ut, nästan. Senare blev det moovietime, grymt mysigt.
 
Det blev även mördar passet på idrotten, men hur jävla kul som helst. Blev lite extra benböj, och sen typ fick vi ha en "sele" runt midjan och skulle löpa till andra sidan när någon håller emot i andra änden osvosv. Och sist körde vi lite armpress. Kommer bli fett med biff! nerrå
Nu pluggas det lite, sen blire iväg på rugby om ca en timma. Kommer nog gå bra, tror jag.

Fuck, it´s monday

Plugg,plugg och åter plugg.
Idrotten - check
Svenskan - check
Biologi prov -  fredag
Enegelska boken - nästa vecka
Miljögifter (biologi) - check
 
Plugg på ingång, kommer senare dra iväg för att köpa bröd och paanananpizza, och ja yougurt tror jag nog. Sen blire mer plugg ikväll. Men annars tror jag att det slås på en film lite senare, myspys med alla.
 
Igår kollade vi även på van wilder den tredje filmen, Lovisa, Lisa, Amanda, Klara, Daniel, det var någon mer jag lovar! Kanske Karolina. Öhm, ja! Sjukt bra. Sen kunde jag inte sova så gick upp och sen kom Malte och Herman hem, blev strandad i köket. Somnade nog kanske vid halv fyyra?
 
 

LEERA

Tjoo, istället för rugby blev det ler krig. MYYSIGT! Bild kommer upp imorgon, tror jag. Annars så drog vi till statium arenan här typ vid fyra och tittade på (basket)Dolphins som spelade mot stockholm, dom förlorade dock med 69-79. Men dom ska spela nu i veckan igen, få se om Dzenis får spela då(en grabb som bor här på la elevhem) Kommer nog bli mega bra.
Åkte och handla med Malte, gjorde iordning taco och sen blev det solsidan och då kom Herman också. Han och Malte drog nyss iväg dom skulle någonstans osvosv. Men nu ska jag ut och bråka med alla efterlängtade människor i köket! Puss seya later.

Send me on my way

Vaknade vid en lagom tid i morse, fixade två koppar te till mig och Emelie. Sedan läste vi lite ur engelska boken medans vi lyssnade på ur skön musik, läste ca 50 sidor. Men nu ska jag gå och knacka på hos Lisa, kolla om hon är vaken! Om ca en timma blir det rugby utanför himpas elevboende :3 + lite styrka efter det. Kommer nog bli mega bra, sen kommer det bli att åka oh handla något och senare blire nog plugg och vänta in alla som kommer tillbaka ifrån sina hem. Kommer bli en chill fredag.

Det känns som söndag, det är bara lördag

 
Vaknade rätt så sent idag, men drog ut om tog mig en lagom runda på ca 4 km. Och sedan körde jag intervaller. Tog mig en sanbb dusch. och nu sitter jag och ska försöka plugga, vilket går inte så bra.  Men nu är det även slut på sötsaker, känner att jag måste bli nyttig och börja träna igen. Kommer nog bli bra, eftersom att om 1månad blire tävling mot Daniel och Malte på plankan. uuh. Måste verkligen bygga upp lite nu känner ja. Kommer nog gå rätt så bra ändå.
 
 
 
 
 

Smile it´s friday

Härliga fredag + sovmorgon+ lediga från skolan - inga läxor. Det skulle allt ha toppat min dag, men sovmorgonen försvan, gräsklippare utanför som skulle åka runt och brumma. Lediga ifrån skolan, jaahrå. men läxor ofc! Så idag har jag hunnit med minilektionen om miljögifter. Skrivit om det mesta men inte allt. Jag har även kommit på en början till min debatt artikel som jag skriver förhand så på måndag ska jag ge honom den. Har även läst igenom boken lite om ekologi, prov på fredag. Har även hunnit med att städa rummet, býta sängkläder, åkt och handlat, duschat, tvättat och lite sånt där. Det jag har kvar är ; sätta mig och läsa engelska boken minst 30sidor, gå igenom några tidningar om hälsa osvosv, lägga upp tränings schema eftersom att jag får springa nu igen osvosv. Ska även försöka göra kyckling och currysås tillsammans med ris. Kommer nog bli bra, sen blire chill ikväll. Om jag inte drar ut och tar mig en runda.
 
Men annars så trivs jag så inåt helvete här, den bästa klassen man kan önska sig, och alla är precis lika cp som jag och Emelie är, till och med mer. Men så jävla grymt, och alla på elevhemmet, hur skööna som helst. Filmmys, sitta uppe i ett kök i timmar, bara prata. Driva runt med varandra, asså. Och sen rugby med andra klasser som bor här på elevhemmen (blomster och himpa), fotboll, så jävla grymt. Älskar även att gå till skolan, man känner inte alla men ändå så gör man typ det. asså aah. Stormtrivs! Det är nog det bästa beslutet i mitt liv, flytta hit och plugga sig till sin dröm, som man aldrig trodde skulle få hända. Men living the dream!
 
 
 

Goooorilla

Började med matte i morse, lite små drygt i 90minuter. Byte över till engelska då vi tittade på film, någon om en vit" kvinna som drog till någon regnskog för att ränka gorillor och lära sig beteendet, hon blev senare utskickad ur landet och då åkte hon till ett annat berg med någon guide, dom gjorde iordning ett läger och letade vidare efter andra apor. Då hon hittade en familj, som hon liksom kom typ in i. Typ member of the pride, nej men hon fick deras tillåtelse tillslut och blev typ ja, och sen så kom det någon annan människa som ville fota gorillorna osvosvosv. Har även haft biologi, i typ 3h kanske. AWESOME. Lediga imorgon!

Ja men nu ska jag nog sätta mig och plugga lite biologi, miljögifter, debattartikel och läsa lite engelska innan jag drar iväg och handlar.


Tisdag, kolmården imorgon!

Hajhaj!! Hur chill dag som helst, började med djuren i naturbruket. Arbete om olika djurparker här i sverige. Nordens ark, senare blir det redovisning på det. Kommer nog gå rätt så bra. Matte, började med procentenheter. Och fick reda på att jag var bara 3 poäng ifrån A på matte provet!! Så ett B. Vilket är rätt så bra. Men nu blire ju jag som får laga mat åt lilla Anton därjaa. ^^ Fotografering, lunch, fick skippa matten eftersom att man va typ klar ja.

Spelade biljard, gick sådär, svenska igen tjugo över två och vi fick även sluta tjugo minuter tidigare :3 GREEAAT! Så nu sitter jag och ska försöka skriva min debatt artikel, sen ska jag läsa lite i engelska boken och skriva en miniartikel på engelska om typ en apa som räddade en pojke. Sann historia faktiskt. Sen ska jag även ut och springa, köra lite fys och sen blire chill, kanske lite plugg.

OCH IMORGON sak vi till KOLMÅRDEN igen! Vi ska gå runt bakom "kulisserna", se vad dom arbetar med, vad dom gör, och sen så asså ja det mesta, och vi ska kanske även få se en delfinträning. :)

Lördag

Ska snart upp till mormor och morfar och äta, hälsa på voffarna och sådär. Sen så tar jag mig hemmåt för att planka framför tv;n och troligen så kommer Emelie att joina mig. Men annars så titta rjag på ett program om pandor, så himla söta. Dom håller på att föda upp antalet för att kunna rädda arten och dom har lyckats ganska så bra och dom har ju förminskat på utbyten till andra länder men dom gör det och sen när det kanske är dags så åker dom tillbaka där dom kom ifrån och ja. ÖHm så himla söta,


Freeedagsmyys inleds alldeles strax

Fixar mig lite smått inför kvällen, inväntar även trevligt sällskap och mys. Men just nu ska jag ta mig tid att baka lite. heh ;) Imorgon väntas även middag uppe hos mormor och morfar, och sedan så blire ensamt lördags mys. PÅ söndag kommer jag även dra hem, eller ja till norrköping.

Längtar faktiskt - vill hem till mina fina där på elevhemmet.

friday

Hallu, det är freedag. Skönt med sovmorgon, åkte hem igår så jag tillbringade natten själv här hemma. Blev väckt av mami imorse som ringde ifrån Dubai. Hon chillade vid poolen på montgomery, mjaa chill

lööve

Haallu. Jag har inte orkat att sitta framför en dator på sjukt länge, det jag gör med den är musik och plugg.Så jag är grymt jävla dålig på uppdateringar just nu.

Helgen; var med lá familia. Chillade runt, åt gott. Gjorde en lista som mamma och pappa har med sig till Dubai. Och sen pluggade jag tillsammans med Hanna uppe hos mormor och morfar ♥ Där var det typ lördagsmys, grymt mysigt. Hanna och jag bestämde även att vi ska åka utomlands i vår och vi ska dra med oss Jennie på den resan :) Osvosv.
 
Måndag; Sovmorgon, engelska, lunch engelska igen och sen blev det mentor och djuren i naturbruket. Och sen svenska -  hatar och prata inför folk, han drog ju namn ifrån klasslistan och jag kände verkligen på mig att han skulle säga mitt namn, och det gjorde han. Min respons; HNNEEEJH!! Men det gick väl sesådär.
 
Tisdag; Djuren i naturbruket, matte, lunch, matte Och sen idrott där vi skulle lära oss att typ fokusera rätt, så vi använde oss av badminton och pingis, asså typ hålla koll och skicka signaler ifrån hjärnan till armen typ osvosv. Och sen svenska igen, där vi fick skriva insändare och skulle örja med debattartikel
 
Onsdag; Röjsåg på kolmården, precis vid björnarnas inhängad. Dom var grymt söta och typ glodde på oss när jag och Milla höll på där :) Så hjäääääla söta. När vi kom hem därifrån var det lunch, då gick jag up på hemmet och tog frukost eftersom att jag missade det ;) Öhm sen blev min grupp kvar i djurhuset där jag och Ronja fick hålla på med tammus, asså flera stycken. Byta till andra lådor och göra iordning och ta upp dem i händerna, förjävla gulliga och små. Emelie fick hålla på med deguer och råttor. heh ;) grymt
 
Onsdagkväll = onyktert

RSS 2.0