ORKA

Hej, har inte orkat blogga. Men det har vart rätt så chill ändå. Har dock inga bilder jag kan lägga ut eftersom att min mobil inte vill sammarbeta med taah computa!! Skolan är hur chill som helst, hade engelska redovisning idag, gick ju bra. det värsta var ju att alla glodde på en, menmen. Somnade även på biologin, sen blev det ut i skogen och kolla olika jordar osvosv.

Matte provet har vi inte fått veta än, men ja om jag får E så ska jag bjuda Anton J på mat, och om jag får bättre än E så ska han ge mig en 2kg godispåse :)

Annars måndag; chill dag
Tisdag ; friluftsdag, ut i skogen med alla klasser. Klassvis skulle man sammarbeta med att få upp ett vindskydd med dött skogsmaterial, hålla en eld aktiv i mer än två timmar, göra soppa och mat. Framför allt sammarbete, och sen så vare några som gick och badade efter de osvosv.
Onsdag; Traktor, gick jääävligt bra. världens bästa parkering, nejmen ändå så jävla grym. Och sen så vare ju luuuunch, drog till djurhuset där jag i grupp2 gick vidare till norf. Fick typ borsta en VIT häst som hade rullat sig i lera. KUUUL, fick göra allt grovjobb medans Sara Och Maja L fixade huvudet så att det var fint och sen finborsta dom lite. KUUUL
JUST nästa måndag ska jag hålla i ett svenska tal som jag har börjat om 15jävla gånger med för att jag ändrar mig om vad jag vill prata om, precis hela jävla tiden. Och sen så ska vi skriva en "insändare" om något också. Kan ju baah drraaa ååt ***********************

lördag

Hallå, lördag. Jag och Alex gick upp lagom i tid, drog och handla något till hennes hals. Sen drog vi upp med Evelina till stan, gick runt lite där och checka in. Köpte ett par svarta jeans, osvosv. Sen har man köpt hårfärg, ska färga igen då alltså,

just nu så tittar vi lite på film och pluggar, eller jag pluggar. öhm ja.
Igår så var det förleläsning typ, eller ja. om biotoper och min del var de ekologiska begreppen. Rätt så mycket, men nu blire mer plugg, en redovisning, ett tal och ett prov.. ggGREEAT

onsdag

Halu, missade att blogga igår, jag skulle ha gjort det igår kväll. Men vi fick besök utav Daniel, Malte, Sara och LIsa som kom in och vill spela lite spel och umgås - det var grymt. Vi spelade twister, med andra ord och sen på wboooox osvosv. Grymt trevligt.

Öh idag har vi inte gjort så mycket i skolan asså typ. Men vi gjorde en typ kloss som skulle vara 25cm lång och sen på hälften av den så skulle man såga ner till halva och sen skulle man sätta spikar och då lärde vi oss lite knep. Och till sist skulle man borra två hål och sen slipa så att den blev vacker och fin :)
Senare, gjorde vi mätning, måste få allt rakt och i jämn höjd med olika saker. 90grader skulle man få ut av fem plankor. Sen typ ett staket som skulle stå i en linje fast med fyra meters mellanrum osvosv.

Sen har vi nog bara slappat runt lite här på elevhemmet, spelat gitarheeero osv, grym. Nej men nu ksa jag sätta igång och plugga till matte provet, annars går der utför. Bybye

Måndag

Hjälp mig!! Jag fattar absolut nada av våran svenska uppgift. Eller ja uppgift och uppgift, tal. Ännu värre, man måste prata inför en grupp. Jag menar fuuuuck, gillar verkligen inte svenska just nu asså. Motargument..

Jo annars har jag fått tabletter för mina benhinnor, det var inflamation. Så jag fick smärtstillande och något inflamations sak, blev lite brådis imorse. Skulle först hämta ut det där då, och sen dra direkt till eskilstuna för att inte missa tåget!! Fattaru, kom upp på perongen precis! Stressad, sen blev det buss upp till södertull och sen 119 mot skolan. Jag hann till djuren i naturbruket, missade inte så mycket. Gjorde engelskan på tåget, sen blev det svenska. Ja, kort dag.

Annars idag så har vi chillat runt, ätit lite, nördat tvspel. Sen drog vi iväg med Sara och Lisa för att handla lite på Willys, cyklade faktiskt. Så vi cykla runt lite och chillpratade lite, om helt random saker. Kändes faktiskt jäävligt bra. Ahja nu ska jag ta mina tabletter jag fick idag och sen nörda lite mer med Emelie.


Måndag.

Påväg mot doktorn eller vårdcentrelen eller läkarn.
Ska äntligen kolla upp mina benhinnor, som jag misstänker det, benhininflamation.
Men får väl hoppas på det bästa.

Ahja, sen så ska jag åka mot norrköping igen.
Jennie och Ludde kommer skjutsa mig till eskilstuna där jag kommer ta tåget,
eftersom att tågen går oftare där än i Arboga.
Jag kommer missa lite av dagen dock i skolan, men jag kommer nog hinna till svenskan om jag har tur. 
Men det kommer nog blir bra, och sen så äre styrka på idrotten imorgon, fett taggad.
 
AWESUUME

Skjut mig i huvet med en ******

Söndag, drog upp imorse och spelade lite golf med pappa och Simon, morfar hängde med för att titta. Och Jennie heenka på lite där i början och provsvinga osvosv. Förövrigt gick det rgymt dåligt för mig idag men ja..

Öhm, runt fyyra?. drog jag upp på stan för att träffa Martina. Efter ett tag drog vi hem till moi, vi skulle ha bakat kladdkaka men vi gjorde cupcakes. Den blev utan glassyr för att ja den blev helt fucked up! Mmmm, sen så gjorde vi iordning mat, grymt. Jennie drog med oss ner för att titta på typ någonting med beyoncé. Drog senare upp på stan, Martina skulle hem och Jennie & jag skulle hämta upp Ludde.

Förövrigt, blev jag lite ledsen över att DENNIS och JONNA inte kom eller hörde av sig..

suuuturdaae

Haalu, idag drog jag och pappa iväg på cross sm i V-ås. Där träffade jag även min plutt, alexandra. Vi bestämde att hon ska komma ner till mig nästa helg, asså till norrköping och sen på lördag kväll drar hon med mig till nyköping för att hon ska tävla där på söndagen och sen så ska hon skjutsa tillbaka mig till norköping igen. typ bestämt osvosv.

Jag är fett med taggad till i morgon, först ut på golfbanan med pappa, morfar och Simon. Och JEEEENNIE ska med ut och slå lite, ska bli fett grymt.

Senare, städa lite, beeesök av lite friends. Vi ska baka kladdkaka har vi bestämt och dricka kaffe, öhm ja.. kaffe!! tar en kopp te istället. Ahja puss och kraaaam

"Freeeeeee"day

Hej, missade att blogga igår, men vi gjorde inte så mycket.
Senare på kvällen tvingade Emelie med mig att basta men henne. Joo ja, vi pluggade träd osvosv.
Och medans hon körde rugby tidigare på dagen så skrev jag om sydafrika på engelska.
Kul, ja faktiskt.

Ja, idag så har vi skrivit om ekologiska begrepp på biologin och djurens biologi.
Typ samma ämne, vi hade oxå trädprov ute i regnet.
Jag kunda alla innan vi gick ut men jag kunde inte känna igen dom men ja,
hoppas på det bästa rå.

Nu sitter vi på rummet, ska snart göra iordning lite mat. Sen så tar vi spårvagnen vid 13.26 och tåget hem vid 14.34. Kommer hem runt halv fem. men det kommer nog bli bra. Träffa la familia osvosv.

Planer för helgen ;
Fredag kväll; mys med familia/golf med pappa.
Lördag morgon; Cross i v-ås, träffa alexandra där.
Lördag eftermiddag; golf med pappa.
Lördag kväll; fika hos mormor och morfar.
Söndag; nja vet inte riktigt.
Måndag; Läkarn9.15, mot norrköping igen 10.10

07.05

Jag känner mig fett duktig idag, jag är uppe före Emelie!, suck that! Ahja, tog mig en morgon dusch. Och när man gick ifrån duschen kunde man höra Daniel repetera, han ska göra någon audition idag (han går på en annan skola). Ahja fett grym.

Och nu så sitter jag och väntar på att Emelie ska vakna, så jag pluggar lite träd, vilket känns så vettigt. Asså prov på träd och latin och sen nu kännetecken. öhh ja! SEE YA!

damn

Jävlar, öhm jag somnade efter brandmötet så det kommer nog upp bilder imorgon. Öhm ja typ godnatt eller nåt

LEEEEJONSTALLET!

Idag har vi rensat lejon inhägnaden, plocka bort ben osvosv :) Asså det fann ben som satt ihop med varann så det blev grymt konstigt för typ revben och ryggrad och något annat ben satt ihop, creepy. :)
Och sen har vi tagit bort gammalt sly i höglandet, tror jag det hette. Bland lamorna & bockar, tror jag :) Sen blev det typ lunch då, sen fick vi oss en rundtur i största stallet. titta på gnuerna osvosv. och sen fanns det en skadad zebra som va kvar i stallet, den haltade.. ahja men sen så fick vi gå till LEJONSTALLET!! Ahmagaaad!! nej men det var fett grymt, och dom var så grymt söta. En hona kan väga typ 180-200kg och en hane till typ 200-250kg, deeNI! Grymt söta, och sen så var det en som skulle typ föda lite senare i den här månaden, så den var avskild :)
Och efter det så drog vi och gav girafferna och typ massor av mer som jag inte kommer ihåg namnen på :)

bilder kommer nog upp senare om jag får över dem ifrån mobilen,

KOLMÅRDEN

Okej, om exakt en timma åker vi iväg, komer bli så jävla grymt!

såådärrja

Jag ska berätta om en sak som hände idag, hade jag tänkt men det är inte så mycket. Bara så ni vet, smidighet på idrotten nämligen. Jag visste att jag var naturligt vig men inte på det sättet, men jag JAG gick ner i spagat! Fattarni hur chockad jag blev eller, slutade med att jag fick gå fram inför hela klassen och visa, kul det roligaste som finns.. njaae. inte alls! Hatar att stå framför en klass, men jag visade ju inte alla övningar, hehe. Det gick inte så bra för honom typ, inte alls.. ahja han var väl duktig iaf :) nämner inga namn! men ja, sånt kan jag tydligen göra.

Okej, morgondagens kläder





Send me on my way - Franco Tufano

Hej, idag fick vi våran dator. Och jag typ "lovade" att börja blogga igen osvosv. Så nu sitter jag i sängen då, och chillar runt lite med Emelie. Pluggar även träd som vi ska kunna tills på fredag-prov PÅ LATIN! kul kul, och sen ska man veta hur det ska se ut också och sen typ kännetecken osvosv. Men ja jo tjena, öhm ja imorgon ska vi till Kolmården!!

Suck that bitches! Vi ska vara i safariparken typ, fixa med djuren och så, sen ska vi fixa i stallarna, lejonstallet - en ny hane ska ha kommit, och dom ska få mat osvosv. Såå det kommer bli fett grymt, eftersom att det är en av mina favvodjur!

MorrrrrrrrrR, såja see you later

RSS 2.0