Kommit hem

Chill, jag har övertagit soffan här hemma i arboga. För ett tag sedan åt vi tvårätters, något vi alltid gör när jag kommer hem. Sweeet! Ikväll blir det mys och sedan kommer min syster ifrån Göteborg, yesyes!


Hej fina barn!

 Hej bloggläsare! Emelie är här igen och skriver lite. I dag har vi varit lediga hela dagen! Vilket vi fick reda på i morse med ändå. Så himla skön dag. Det har även snöat jätte mycket! Åhh, i love it! Så iaf jag har varit på stan med sara medans mathilda har hittat till citygross med Anton J, Carro och Lisa. Duktig flicka! Nu står hon ute i köket och lagar mat åt oss, jag ska alldeles snart gå och hjälpa henne. Så det får nog räcka här. Vi kanske hörs senare!  Hare bäst så länge babes! 

På bilden ser ni hur det blv i rummet efter att jag satt upp lite mys belysning häromdagen. Så gosigt så!

27 november

Matte lektion, hoppas jag får reda på matteprovet jag gjorde sist. Öhm jag har även gjort foderspjälkningsapparaten och näringsämnen provet.. Gick sådär, kunde allt igår som vanligt och sen så fukkkkkar det ur när det är prov. Jag har även tittat på skräckfilm två kvällar i rad, känns inte så bra och ikväll blir det förmodligen en till. Eftersom att mitt och emelies rum är där filmen brukar spensj jhndkonfja japp. Snart är det iiidrott, sen svenska - jobbigt, ska börja med en redovisning typ om östgöta dialekt. Men som tur är har jag fyra i gruppen som är här ifrån då och en ifrån södermaland och det är MAAAJA. Mihihi
 
Yjepp och nästa vecka har vi matteprov!!

peace.


Blev en runda på 4km och på 25 minuter

Nja lite stolt faktiskt, men det kommer att förbättras. Nu har jag chilla lite, kollat igenom massor av foderfrågor. Ska snart checka igenom dem igen, sedan blir det att öva lite på engelska framförandet som vi ska ha imorgon. Kommer nog gå bra, lite nervös över vad jag ska säga bara. Har ingen koll alls, men det kommer även att skrivas färdigt på svenskan ikväll, ska läsa upp den för Carolina tror jag så får hon säga vad hon tycker om det.
 
Det kommer även hit folk ikväll, kommer bli så jävla bra att träffa alla. Men helgen har var amazing ändå, trots att Lisa inte sov inte hos mig inatt men det gick bra somnade tillslut. Jusja, ska läsa en bok.. Knepigt. Så mycket just nu.
 
 

Sömn kan gå och ta sig.

Svårt att sova, jag somnade runt två inatt efter att ha kollat på en rätt så dålig film.. Men nu kan jag inte heller sova längre.. Men jag ska iaf gå och klä på mig joggingkläder, ska nämligen dra med mig Lisa ut på en springtur och Carolina ska cykla brevid oss. Det kommer nog bra, en kortis. Jag städade även mitt rum igår och ja det ser ut som det gjorde innan jag började städa.
 
Men senare idag ska jag ta och fixa iordning igen, och plugga en massa. Kolla igenom engelska powerpointen och sedan börja kolla på foderprovet som jag bara har checkat in lite. Oh juste mitt element på rummet började fungera igår kväll igen, YAAAY! Det har vart iiiskallt här inne,
 

1+1=69 what comes after 69.. Mouth wash..


Otrohet i dagens samhälle


FÄRGADE HÅRET INATT

Färgade håret i natt, blev klar runt halv tre. Lisa somnade vid typ tre,, och jag somnade kanske vid fyra. Vaknade upp vid tio och sen dess har jag halvsovit tills en timma tillbaka. Nu sitter jag och skriver med Maja och Carolina på skype om våran engelska så får se om hur det blir med den presentationen på måndag. Kommer nog gå lite hur som helst men aah. Så idag blir det plugg, ska snart gå och äta frukost och skriva på svenskan. Efter det blir det foderplugg och engelska igen!
 
Så idag blir det en typisk plugg dag,

FRIDAY I´M IN LOVE

Just nu ligger jag i sängen coh chillar, har precis kollat färdigt på en grym film. Men nu ska jag små plugga lite, skriva på svenskan och sen råplugga till foderprovet nästa vecka, hur mycket som helst. Och senare ikväll blir det TACO med Lisa och Carolina, och efter det blir det nog ytterliggare plugg tills jag somnar.  Annars kommer nog min helg bli rätt så "lång", Emelie har dragit hem, massor av plugg, och sen det här med att orka göra något. Men imorgon ska jag färga håret, så något kommer jag nog göra. Meenhe jag vet inte vad jag skra skriva längre så ADJÖH!

japp

Suger på att uppdatera, kortfattat.
Nu sitter jag uppe på elevhemmet och ska snart gå till djurhuset för dagens sista lektion, senare kommer jag och Maja plugga tror jag. Vi har sagt så iaf, biologi och svenska. Sen får vi se vad som händer.

Puuss // emeelienoren.blogg.se

Bloggar åt mathilda igen för du suger på att uppdatera! ;)) Som jag nämt på min blogg har vi inte gjort så mycket idag, men det är trevligt ibland också. Nu är hon så duktig så hon pluggar matte vilket jag bojjjkottar bara för att jag inte orkar. Såså, nu ska jag nog spela lite Lol. haha orkar inte! 
Bjuder på en sensuell bild på Malin och mathilda när vi åt på kungskebab på hennes Birthdayy, pusshej!

Laddar hem detta spel, får se vart kvällen leder mig! Annars så har jag och Emelie bestämt oss för att spela lite xbox inatt, osvsov. Alla spel som hon har då på ja den dära. Men just nu så "leker" hon med dem andra som är kvar på elevhemmet, medans jag försöker små plugga lite. Duktigt! Men annars så var det grymt på bion, galet bra!

 

man must dance

Hello, äntligen fredag! Har inte orkat uppdatera i veckan eftersom att jag har haft rätt så mycket att göra. Plugg efter plugg, och i helgen blir det åter plugg igen. Kortfattat så har veckan sett ut på detta vis ;
Söndag - Åkte tillbaka med Alexandra, drog ut och sprang en runda på kanske 6-7km där. Fick dock ont i benhinnan.
Måndag - Sovmorgon, långsam skoldag, skippade att spela fotboll och handlade istället. Fortfarande ont i benhinnan.
Tisdag - Långsam skoldag,idrott - körde styyrka! Men kunde åter igen inte vara med att spela dodgeball, pluggade engelska medan jag tittade på såhär lite fint. Johannes lärde mig även att typ piska med en kökshanduk, gjorde dock lite ont..
Onsdag - Biologi på morgonen, praktiskt på eftermiddagen då vi fick lära oss att undersöka hundar, daglig kontroll och om hur man ska göra rätt. Ut och gå.
Torsdag - Långdragen dag, chill senare på kvällen. Drog ut och träffade massor av flummiga människor, mys!

Och idag är det fredag och Emelie och jag ska snart iväg på bio. Och sen ska vi ta en SUB efter det, och sen hade vi tänkt att spela hela natten, xbox och hon vill även lära mig att spela lol så ja, får se om hur det går. PÖSS LÖVAYA

Dance our life there is no end in sight!!!

Bloggrappeeeeeee!! // Emelie, sara och Evelina
 
 

Det va cross idag ja!


Neh, jag kan inte sova! Rubriken börjar ju förfanme fel i det andra inlägget, hatar att mobilblogga!!


Fuck you, I can eat al this apples!

Ska ta och sussa nu, imorgon blir det med pappa till crossbanan! Klubb mästerskap, kommer nog bli lite små trevligt. Har ju inte hunnit med dit ut på ett tag men nu kommer jag dit, har ju dock inte kameran med mig så blir väl bildlös den här gången då :-/

Öhm, Alexandras tävling blev flyttad tills på söndag så jag ska titta på henne då och sen ska vi ta sällskap till Norrköping ifrån Arboga. Tågfriiiend!! Jag åker iaf inte ensam, och det kommer nog bli mega bra de!


SMILE IT`S FRIDAY

IDAG ÄR DET FREDAG! SÅ JÄVLA SKÖNT! Jag åker även hem den är helgen också, få träffa min familj, JENNIE kommer också hem. Kommer bli myspys idag, imorgon kommer jag gå upp lagom tidigt för att se Alexandra när hon ska skjuta i arboga. Någon tävling! GO ALEXANDRA! För er som inte vet bor hon också här på elevhemmet :) Men jag ska nog chilla lite nu innan tåget går halv fyra. Packa, ta med mig lite plugg.  Sen drar jag nog snart.
 
På söndag kommer jag åka tillbaka hyfsat tidigt, eller på förmiddagen iaf. Ska nog ut och springa då med. Känner mig faktiskt lite duktig. Jag har tränat i stortsätt hela veckan! Fotboll med alla som bor här typ eller ja osvosv, ut och sprungit. Idrott, fotboll med medicinboll och sprungit. Och nu igår så var jag ute på 4km och körde styrka med SARA! Kommer bli biff snart.. nja kanske inte men snartså.

Lilla hurtiga, söta, unge!

 Hej bloggläsare. Nu är det så att jag har fått order att blogga lite här också medan jag ändå håller på med min egna så jag slänger in ett litet inlägg nu då. I dag har vi gåt i skolan, vanlig dag fast väldigt flummig för min del. Efter det så har mathilda varit så hurtig att hon gick på idrott med sara och massa andra nissar, sedan för ungefär en kvart sedan drog hon ut och sprang också. Då hon även tänkte dra med mig ut. Ha ha. Bra försök. Tror hon skulle bygga lite muskler efter det. Puuh!  Såså när hon kommer tillbaka blir det mat hoppas jag. Börjar bli lite hungrig här. Jaja, puss på er // Emelieeeee
 

POLICE

Sitter hemma i norrköping, finally! Nu lyssnar vi på lite på musik, ska snart börja fixa oss lite. Taggar bowling senare, och sedan grymt umgänge. Vi är även lediga imorgon, så får se vart kvällen leder oss.  Jag sitter även med en keps som påminner mig om en underbar vän, dock har jag inte träffat henne på länge.
 

Känner mig moSAD


Färgar håret!


RSS 2.0