MEE WANT!

KLäder ; Gina Tricot, Forever21, H&M, BikBok, MONKI


yeeepyep

Dåligtdåligt. försökte med att få den hära pekaren.. eller vad man nu säger till en smilies?!
Men det gick ju åt helvet? seee ya

30 November

HEJ!!
kommer forsätta med dålig uppdatering, eftersom att jag håller på att ändra lite på bloggen.
Går väl sådär, kommit på flera header men ingen design. HJÄLP!

Tipsa gärna om bra kodmallar och stilmallar oh såå. eller ja hjälp. Försöker fixa ny, men går inte så bra när man ska göra om den lite. PUSSI

Nu ska jag upp oh äta lite, sen blire pluggpluggplugg!!

Bloggdesign

Dåliguppdatering.

Skola, härlig dag faktiskt. rätt så lugn. efter lunch blev det skolbio, love och sen iiiidrott.
IDag blire lite Zumba senare. Härligare.

Jag håller oxå på med en ny blogg design.

..

Någon som vill hjälpa mig oh göra en ny blogg design??

9 tips för att få lust att träna på vintern

Låt inte lusten att träna skrämmas bort av snö, slask och kallt vinterväder. Med den rätta strategin kan du njuta av härlig löpträning utomhus hela vintern. Här får du 9 tips på hur du trotsar vädrets makter och får en fantastisk upplevelse i det fria.

 

1. Värm upp inomhus
Börja löprundan inomhus där det är varmt och skönt.

Så gör du: Spring 5-10 minuter på stället och gör sedan 3-5 stretchövningar för höfter, ben och rumpa. Därefter är det bara att slänga på sig ytterkläderna och ge sig ut i kylan.

Det kan vara kallt och obehagligt att springa rakt ut i kylan utan att värma upp först och risken för att drabbas av muskel- och ledskador är stor under de första kilometrarna om du inte har värmt upp ordentligt först.

 

2. Undvik uttorkning och klä dig i lager-på-lager-plagg
Det är lätt att drabbas av vätskebrist även om solen inte steker från en molnfri himmel. Undersökningar har visat att du mister en del vätska när du andas ut kall och torr luft. En del vinterlöpare svettas rejält bara efter några kilometer eftersom de har för mycket kläder på sig.
Så gör du:
Klä på dig flera lager så att du lätt kan ta av ett lager om det blir för varmt. Spring gärna med ett vätskebälte under jackan så att kroppsvärmen förhindrar vattnet att frysa.

 

3. Använd Ferrari-skor
Jo, du läste rätt. På halt underlag är det en stor risk för att ramla om sulan inte fäster ordentligt. Vanliga löparskor räcker normalt inte så du gör klokt i att investera i ett par vinterlöparskor.

Det handlar inte bara om att välja skor med en grov sula, de ska också ha en mjukare gummiblandning som närmast suger sig fast i det hala underlaget på samma sätt som bilens vinterdäck gör.

 

4. Kom ihåg solskydd
När solen skiner på vintern får du en extrabonus i form av D-vitaminer under löprundan. Men också under vintern kan solen vara så skarp att det är nödvändigt att använda solskyddsfaktor.

Detta gäller framför allt när snön täcker landskapet eftersom solens strålar då reflekteras tillbaka från snön. Smörj alltså in dig ordentligt och kom ihåg utsatta områden som nästipp och öron.

Du skyddar dig extra mot solen om du springer med solglasögon som håller de skadliga strålarna ute och genom att använda en hudkräm som innehåller massvis med fukt.


5. Fyll på med energi
När du springer ute i kylan använder kroppen extra många kalorier på att hålla sig varm. Det innebär att du snabbare får slut på energi och riskerar att bli trött om du inte har tillräckligt med energi i dina depåer.
Ät en banan eller en skiva bröd innan du sticker hemifrån och ta gärna med dig lite vatten och en energikaka eller –gel om du springer längre än en timme.

 

6. Spring vid rätt tid
Det finns ingen anledning att ge sig ut när det är som absolut kallast – du vill ju kunna njuta av din runda. Planera därför träningen till den varmaste stunden på dagen. I perioder med stark kyla är det bäst att löpa sent på eftermiddagen när temperaturen är många grader högre än på förmiddagen. Dessutom tenderar vinden ofta att avta fram emot kvällen.

 

7. Ha medvind hem
Det är ett tveksamt nöje att löpa i motvind när du är svettig och utmattad efter flera kilometers löpning. Planera därför din runda så att du har vinden i ryggen på vägen hem.

Undersökningar visar att vinden upplevs som markant kallare om den blåser mot huden. Också på en vindstilla dag kan noll grader kännas som minus fem eftersom du bryter luften när du rör dig framåt. I motvind känns det ännu kallare.

Använd också en vindtät jacka ytterst för att hålla den värsta vinden borta från kroppen.

 

8. Använd en lampa
Även välkända stigar blir snabbt mörka när solen går ner tidigt och det kan göra att din löprunda känns otrygg. I dag finns det många små och smarta lampor som lyser upp din väg och gör det lättare för dig att se stenar och ojämnheter i marken.

Batterierna i din lampa bör ha en livstid på minst 20 timmar så att du slipper att byta batterier ofta. Kom också ihåg att använda en reflexväst eller reflexer så att du är ordentligt synlig för dina medtrafikanter.

 

9. Tänk kreativt
Du behöver inte hoppa över löprundan även om snön ligger som ett tjockt täcke över marken. Tänk kreativt och hitta andra ställen där du kan springa. Du kan till exempel flytta in träningen och springa på ett löpband, hitta en stor parkeringsplats eller stigar som plogas när det snöar.


12 goda skäl att börja löpträna

Att börja löpträna för med sig många fördelar. Du blir till exempel gladare, starkare, friskare, piggare - och får mer lust till sex.

Den dag du bestämmer dig för att kliva i löpskorna och på allvar börja löpträna har du vunnit en seger - både för dig själv och för omgivningen.

 

Här är 12 positiva effekter att se fram emot:

 

1. Ditt immunförsvar

Är du trött på att jämt och ständigt smittas av bakterier och virus? Då kan löpning vara lösningen. Undersökningar har visat att en halvtimmes löpning varannan dag stärker immunförsvaret så att du får bättre immunförsvar mot allt - från vårförkylningar till hjärt-kärlsjukdomar. Men överdriv inte! Tuff motion kan fungera stick i stäv mot vad man tror om kroppen inte hinner återhämta sig efter ett pass.

 

2. Ditt humör

Springer du ett par gånger i veckan kommer du att tycka mer om dig själv. Andra kommer att lägga märke till att du är mer energisk och utåtriktad. Undersökningar visar att löpare har större tålamod, är mer välbalanserade och optimistiska och tycker mer om sig själva än icke-löpare.

 

3. Du sover bättre

Du sover helt enkelt bättre efter en dag då du har varit ute och använt din kropp, rensat hjärnan och fått massor av frisk luft.

 

4. Din stressnivå

En löprunda är ren avstressning. För det första frigör kroppen endorfiner, sitt eget "avslappningsämne". För det andra är du under löprundan helt fri från störande moment - inga grannar, inga barn, inga kollegor, ingen partner, ingen tv, inga ringande telefoner... Du kan alltså koppla av fullständigt.

 

5. Sexlivet

Om du fungerar som de flesta människor gör så får ditt sexliv sig en kick när du börjar löpträna. När du springer utsöndrar kroppen avstressande ämnen. Löpning är bra för både kropp och självförtroende. Alltihop bidrar till att tända lusten - en biverkning som många idrottare kan intyga. Och det gäller också deras partner. I sexundersökningar avslöjar folk att deras partner har blivit mer attraktiva och mer på alerten sedan de har börjat löpträna.

 

6. Ny luft i lungorna

Lungorna är inte vad de har varit, i alla fall inte om du har passerat 25. Därefter försämras lungornas förmåga att uppta syre, sakta men säkert. Den utvecklingen går inte att hejda men du kan stärka lungorna ganska markant om du fyller dem rejält med frisk luft på löprundan.

 

7. Din energinivå

Energi föder energi. En löprunda stärker kroppen, klarnar hjärnan, gör dig pigg och ökar koncentrationsförmågan - alltsammans energigivande.

 

8. Du blir kreativ på jobbet

Har du det stressigt på jobbet så är förmodligen en halvtimmes löpning en bättre investering än en timmes övertidsarbete. Undersökningar tyder på att kreativiteten ökar vid motion. En snabb löprunda laddar de mentala batterierna och ger ny inspiration.

 

9. Du förbränner fett

Löpning är en av de absolut effektivaste motionsformer som finns om din ambition är att gå ner i vikt. Om du varierar träningen så att du ibland springer en snabb, kort sträcka och ibland en längre i ett något långsammare tempo är kaloriförbränningen maximal hela tiden. Tack vare variationen hinner kroppen inte anpassa sig utan bränner hela tiden maximalt antal kalorier.

 

10. Ditt hjärta

Var tredje person riskerar att dö i någon hjärtsjukdom. Men om vi rör på oss bara lite mer så sjunker risken radikalt. När du springer blir hjärtat starkare eftersom det då tvingas pumpa runt extra mycket blod i kroppen - och då faller ditt blodtryck också.


11. Du får bättre balans

När du springer är det full fart på kommunikationen mellan muskler och hjärna. Det hjälper till att utveckla nervbanorna mellan hjärna och muskler så att finmotorik och balans förbättras.

 

12. Dina leder och muskler

Varje gång som du sätter foten i marken blir muskler, skelett, ledband och senor i benen lite starkare. Skelettet blir kraftigare för att kunna klara av stötarna när foten sätts i underlaget. Senor och benhinnor förstärks för att inte brista; ledbanden blir stramare och musklerna starkare för att klara av strapatsern.

 

INFO kommer ifrån ;iform.se


Godnatti!

Godnatt, tänker somna till lite sköna gamla låtar.
Typ sommartider. OJOJ! haha, imorgon blire skola.
Hem plugga tror jag väll, tänkte köra ett litet hemmapass (styrketräning), kanske dra ut oh springa lite.
Känns som att det skulle behövas efter denna helg.

PÅ tisdag blir det Zumba, missade det förra gången.
Åkte ju skridskor, ohja. Ett tips gör INTE hockeystop med konståkningsskridskor som har taggar!
Kan gå jävligt illa, hahah. Men det gick bra iaf, flög bara in i den dära väggen eller nåt. Fick lite ont i höften, gjorde ont. Och så kändes det som att jag hade brutit handleden igen. Men det gjorde jag inte :)) hhaa.

Sleeep weeell!

 

 

 

En liten gammal bild på mig och Emelie,

ERKÄNN att vi är lite lika med våra fina smile!!


Emelie + filmmaraton!

Kommit hem ifrån träningen nu.. YEah, fan va bra träning det va idag.
Ehm, för innebandyn blev det 5-5 mot sala.


Fredags; Efter skolan drog jag med emelie på den där jävla bussen. Ut till götlunda och sen blev det hunvakter och filmmaraton. Hur awesome som helst, tror vi kollade på fem filmer den kvällen. Gick ut med vovsingen, film. Vi tänkte steka ägg typ vid 00.00 haha. Blev en till film och en halv. Sen blev det lite dator, "julmusik" som vi somnade till.

Lördag; Sov till typ 10, sen låg vi bara i sängen oh drygade. Helt sjukt, vi gick upp vid tolv oh åt frukost. Fixade oss en timme eller två. Drog ut och fotade, jättekuuul. YEA, bilder kommer upp senare.  Gick tillbaka och tog en runda med vovsingen. Senare kom Sara(emelie's syster) och hämtade oss, super. Följde med dom hem blev ännu mer filmtittande, typ fyra filmer. Jaa. Sov kvar där.

Söndag; JAG vaknade typ halv tolv kanske, och Emelie vaknade mycket tidigare. Åt frukost med Sara typ vid tolv, sen så satt vi oh kollade på dr.mugg och gamla idol avsnitt på youtube. Blev typ en frukost på två timmar. Drog hem, och sen blev det träning.

Nu; ska jag äta PIZZA!!

Dålig uppdatering

HEEEEEJ!!!!, dålig uppdatering i helgen.
Sorry, kommer skriva mer om det senare ikväll.
Ska packa lite nu till träningen men innan det ska jag ladda kameran och åka iväg till vasahallen, oh kolla på BÄSTA KUSIN som ska spela INNEBANDY! Ohjälp. ahja, saknar det lite, att springa runt över ihela planen. !!

Så ehm, bjuder på en bild frå igår. PÅ mig själv. Bööh

Ser hemsk ut, men iaf.

ADJÖÖÖ!

Frågorna!
















Underbara sovmorgon!!

Taggar för filmmaraton imorgon då!!
+ en härlig sovmorgon, hoppas jag.

Hahah, Så ehm godnatt. Jag svarar på alla frågor imorgon.  Nu ska jag packa lite, göra rent alla smink borstar, städa lite i rummet (sminkbordet), sova.


Godnatt!

. .

Hejdå, drar upp på stan oh lämnar filmen sen igår och sen blir handla lite fort. Och dra till gymnasiet!

Fortfarande frågestund, just so you know it.

Snart drar man upp på stan och fixar lite saker inför film maraton med Emelie imorgon.
YEAH!  Senare idag ska jag nog till vasa gymnasiet på öppethus, även fast det är ett gymnasium som jag inte skulle vilja gå på. Men jag ska dit oh kolla för att min lilla bästa vän är där.

Ehm fortfarande frågestund, ända till imorgon kväll :*


Spanska.., snart IDROTT!


Bad !

Hehej, Nu har Martina dragit.
Kände att jag verkligen behövde den här dagen med henne, ojoj
vad vi har pratat helt sjukt. Har hänt så jävla mycket sen vi träffades sist.
Ahja allt är helt lugnt mellan oss, vi slog på en film. "Bad teacher"

SNYGGA SKOOOR?!!


YEEAH!

HEJHEJ!!

Nu blire filmtime efter en pizza med en sötnos som jag har saknat väldigt väldigt mycket!!
Ahja, om ni undrar varför kommentarerna inte har visats på frågestund inlägget så är det för att jag inte har godkänt som, bara så att jag ska komma ihåg dom typ. Hräliga frågor iaf. Keep going!

Uhuh

HEEJ!

Fortfarande frågestund, hell yeeah!





Skolan nurå, håltimme


Hell Yeah!

Heelllllu, jag är uppe sen typ 40 min tillbaka. YEY!
ahaha, ska skynda mig nu och ta lite frulle sen blire skola, senare träffa MARTINA!!
Love!

Det är fortfarande frågestund fram tills fredag! puss


Godnatt!

Går oh lägger mig nu så att jag kommer upp imorgon, I TID!
Sov till halv nio idag, tack mariam för att du väckte mig?? :((

Fortsätt fråga, har fått bra frågor redan nu.

 

 


-



Frågestuund, ställ gärna en fråga om du vill asså.
Svarar på dem i slutet av veckan.

LOVLY PRODUCTS!


Snyggt ifrån NELLY!





LOVELOVE!!

IT'S  FINALLY HOOOME!! SMINKET HAR ÄNTLIGEN KOMMIT HEEM, så jag tänker testa det om de är bra och sen kommer jag visa er om vart ni hittar det :*

 


In school!

Efter lunchen!
Ehm ser ut som att jag och Emelie har mycket gemensamt, SCARY!

Ahja snart drar hon iväg till hennes spanskagrupp medans min är inställd, härligt.
Sen har vi inte så mycket lektioner kvar, idrott som sist.
LOVELOVE, en av dom bästa lektionerna jag vet.


-

-

-


PUSS!

FUCK!

Tester min skridskor, skitkul.

Ishallen nura på idrotten, fyfan. Suger helt totalt, eller ja

jag är ju ganska bra.

 

Och sen istället för våran lärare har vi någon som utbildare sig till idrottlärare och ska typ vara med våran klass i ett par veckor nu eller nåt. lite dryygt men funkar sjukt bra. :))

 

och så saknar jag min lilla sofia blixt, tycker hon kan komma hem ifrån ENGLAND nu.

Vill oxå ha England som hemland.

Bjuder på den bilden.


¡¡Äntligen ska jag få träffa min BÄSTA VÄN igen!! Typ hundra år sen fyfan! Ahja pussi!

 


Twilight,,

Heellllu, för ett bra atg sen slutade vi kolla på filmen för Jennie skulle iväg sååå HEJDÅ dator med filmer på jaja..
Det blev >Twiligt< , har ungefär en haltimme kvar av filmen att se. Har aldrig sett den förr, men den är riktigt bra iaf. Tycker jag iaf. Ehmehm SUUUPER!


Tidfördriv till Jennie äntligen sätter på en film!

Lovar du att vara ärlig? :Ja
Du heter: Mathilda Norling
Smeknamn: Jag vet faktiskt inte
Låt som när du är ledsen sörjer till: Olika
Beroende av: Familjen, hundarna, stort socker beroende, vänskapen med mina vänner.
Vad tror folk om dig: Glad,snäll, inte vet jag!
Stämmer det: Njjaao vet inte.
Vad får du oftast för komplimanger?: Att jag är snäll.
Vad säger du för att imponera på någon: NO IDEA
Hur imponerar man på dig: Omtänksam, snäll, rolig, positiv
Brukar du skratta för dig själv: Kan hända rätt så ofta.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: (vet faktiskt inte, har inte mobilen med mig nu)
Var bor du: I ett rött hus med min familj och två vovvar.
Trivs du där: JA FYFAN!
Äger du några converse: NOPE
Sprit, cider, vin eller öl: Cider.
Brukar du bli för full: Nej
Är du allergisk mot något: Det tror jag inte
Hur svarar du i mobilen: ”Hellåu” eller ”VAD??”
Antal timmar sömn inatt: 5 kanske.
När mår du bra: När jag har mina närmaste runt om mig.
När blev du fotad senast: Ehm jadu, asså att bli fotad av någon annan eller egopic typ??
Hur känner du dig nu: Trött och huvudverk.
Vanligaste färg på dina kläder: Olika
Vad tycker du om fötter: EUUCH!
Vad saknar du: Som mest just nu, I somras när jag var med min bästa vän.
Hade du en bra kväll igår: Nja ganska så bra, träning och sen film.
Favorit dryck på morgonen: Dricker ingenting på morgonen, men annars får det väl bli vatten.
Rakar du benen: Men jaa
När brukar du oftast gå och lägga dig: TOO LATE typ vid 00.00
Är du blyg: Ohja, oftast
Sysslar du med någon idrott: Fotboll, har slutat med innebandy och skiiidor
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag har ingen aning, kanske, asså det beror på vem liksom. eller ja jag vet inte, kanske.
Har du spytt offentligt: NEEH!
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Jag vet inte, ta reda på om tjejer är smartare än killar. haha nee jag vet inte.
Är du nöjd med ditt liv: Ja, det tror jag väl.
Är du bortskämd: Tycker jag inte.
Vad gör du i morgon: Skola, plugg??, ZUMBA! (om jag  mår bra)
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: NOO IDEA!
Vad längtar du till: Tills jag är 16 för då får jag börja övningsköra!!!  haha men annars så längtar jag tills jag får umgåås med alla min underbara kompisar.
Har du bra vänner och äkta vänskap: Ohja, har dom bästa vännerna man kan önska sig. FYFAN vilken äkta vänskap det är!
Vad använder du för schampo: Olika.
Hur gammal är du: 15
Tycker du om någon just nu: Njae nee.
Gröna eller röda äpplen: GREEEN
Gillar du golf: Ja om det går bra.
Vilken tid gick du upp idag: 07.57 kanske
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja?
Har du strumpor på dig nu: JAA?!
Är det okej att gråta: HELL YEAH
När grät du senast: Förra helgen tror jag.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Jag skulle dela med mig till familjen, åka utomlands, shoppa, åka utomlands med kompisaaR, shoppa. INTE FAN VET JAG!
Bär du glasögon eller linser: NNNOO
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: NEj
Har du piercing: YJEEP
Vill du gifta dig: Kanske,
Vill du ha barn: Ja det är väl klart, men kanske inte nu. Vänta tills jag är typ 20 iaf.. eller mer.
Solar du ofta: Jag har gjort det, men inte lika ofta nu som då. Nu- typ ingenting, Då- typ hela tiden.
Är du bra på att laga mat: Om jag är bra? tror inte det, men det är väl kul ibland.
Är du flygrädd: Njaa, jo ja det är jag, speciellt i starterna och landningarna.
Hur vig är du: Normalvig kanske lite mer. Har gått i gymnastik så att no idea.( för typ hundra år sen)
Är du musikalisk: Nee
Vad dricker du helst när du är törstig: Helst cola, men tar ofta vatten
Vilken är din favoritglass: Magnum strawberry
Tror du på ett liv efter döden? Ja det gör jag!
Tycker du om sushi? Ingen aning men jag tycke om kina mat!!
Vad äter du helst när du ser på film: Choklad- romantisk, mysfilm eller godis- komedi, drama, äventyr eller Popcorn- komedi, riktig mys film
Har du tandläkarskräck: YJEEP
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kväll
Vilken ögonfärg har du: Grönblå
Har du någon gång gråtit dig till sömns: YJEPP flera gånger.
Biter du på naglarna: Nja
Röker du: Nej.
Hur ofta tränar/motionerar du: Minst 2 gånger i veckan.
Senaste låt du hörde: With Ur Love

MYSPYS MED SYSTER JENNIE!

TjeniXen!
Har precis vart ute med hundarna och för en stund sen lagade JAG mat till min käraste syster och mig.
Jag gick hem ifrån skolan p.g.a huvudverk och mesnverk. TOPPEN?!
Ahja, Nu blire mys med vovvarna och syster framför en mysig liten film tror jag :*

Men jag tror att jag kommer till skolan imorgon, om jag mår bättre.

ASGULLIGT!!

So nurå!

Helluhellu,,

Vakna lite seent idag. Vilket blev lite sen till skolan men typ bara 5 minuter.
Haft fysik, fattade ingenting och leif är tillbaka. YEEY?! Nu är det SO, väldigt roligt.


Hell yeah!

Puss,

Åhh måndag imorgon!!!!!!?

Bild på minipizzorna! Grymt småå!


Och så, åkte jag på träning då. Skitkul. Va lite sämst sådär på vissa övningar men annars gick det bra. Men helvete va jag måste bli bättre på tekninken. Ahja, kom hem tog en lång dusch. Gick upp så fanns det hamburgare och pommes. Skit gott.

Gick ner oh kollade på film med fina syster, StepUp3.
Har redan sett den men gryymt bra!

Nu blire väl typ chilla lite, måndag imorgon. Fint.
Har inte gjort någonting under helgen fyfan va lat jag är. Ahja puss hej!

+minipizza, hur gulligt som helst!

Holahola.

Nu drar jag snart iväg på träning, yeey.
Lilla morbror ska hålla i träningen idag, får se om hur det går.

För ett tag sen åt jag fyra mini pizzor, asgott.
(lägger upp en bild senare)

Ohså är det söndag, lite dryyygt.

En seeg lördagskväll!

Film - check
Ansikts mask - check
Cola - check
Chips - check
Godis - check
Checkat bloggar - check
Ny film - check
Ny film?? -
Fall a sleep?? -


HEMMA MYYYS!

Cola, Godis, Chips + FILM!

SOOOFT!

 

 

:)

MYS!


Tidsfördriv.


OM DIG
Namn - Mathilda Wilhelmina Norling
Bor - i Arboga
Syskon - 1
Ålder - 15
Född - 7 november
Ögonfärg - grönblå
Längd - 165, kanske
Höger eller vänsterhänt - höger
Stjärntecken - scorpion
Hårfärg - Brunett
Födelseort - No idea

DAGENS:
Låt - Har inte lyssnat på någon än..
Saknar -  vet inte
Kläder - myskläder.
Mat - har inte ätit något än.
Göra sen - Film
Godis - kanske senare


SVARA ÄRLIGT:

Tycker du om att plocka svamp - nee
Tycker du om godis? - YJEEP
Hur många gånger i veckan äter du godis - inte så mycket.
Äter du oftast nyttig mat - Jag vet faktiskt inte,,
Tycker du att du ger mycket komplimanger till andra - ibland
Är du nöjd med ditt förnamn - Njaa
Tycker du att du själv är smart - ibland faktiskt

Har du bra självförtroende - Nej
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - vet inte
Du tycker om att vara med det andra könet?
- hah, vet inte
Känner du dina grannar - Ja
Gillar du skolan - Nee, men det funkar.
Har du någon gång skolkat - vet inte
Spelar du något instrument - Nope
Sporter/aktiviteter har du gått i - Nu, fotboll. Gjort, innebandy, skidor, friidrott, gymnastik(ett bra tag sen)
Har du några tatueringar - Ne
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag- vet inte.
Tycker du om djur - JA

BRUKAR DU
Sova - jaa
Ta mediciner du inte borde ta - nej
Röka - nej
Klä dig i svart - jadå
Lita på folk - ja
Drömma mardrömmar - ofta
Gå i skolan - japp
Gå i kyrkan - nee
Vilja dö - ibland

HAR DU
För många vänner?  - jag har perfekta vänner så nee
Någon psykisk sjukdom? neee
Skadat någon? - vet inte
Färgat håret - Ja
Några piercings - Ja

En dator - ja
Gjort bort dig rejält? - har jag säkert

ÄR DU
Snäll - ja oftast
Snygg - vet väl inte jag
Söt - vet inte
Kort - Tycker jag inte
Klantig - oftast


OHHJA

ALLMÄNT:

Har du pojkvän/flickvän? - Neej

Har du haft pojkvän/flickvän 2011? - Njaao

Har du kramat någon 2011? - Ja

Har du hatat någon 2011? - Vet inte

Har du sagt "Jag älskar dig" till någon 2011? - Ja

Är du kär nu? - Neej

I vem? -

Kan du vissla? - Kanske lite..

Gillar du att mysa? - OHJA

Vad har du för ögonfärg? - Grön/blå tror jag.

Gillar du någon just nu? - Nee

Röker du? - Nej

Snusar du? - Nej

Knarkar du? - Nej

Är du kräsen? - Njaeao

Blond/brunett? - Brunett

Stjärntecken? - Scorpion

Husdjur? - Två hundrar

Beskriv ditt hår? - Mörkt, lagom långt, halft tjockt

Vad har du på dig just nu? - myskläder.

Har du något i håret just nu? - Ne om inte tofs räknas.

Öl eller cider? - Cider tror jag väl.

Saknar du någon just nu? - Kanske

Vad är klockan just nu? - 16.35.06

Vad har du för status på msn just nu? - NO IDEA

Har du fräknar? - nej

Cola eller Cola Light? - COLA

Favorit tv-serie? - Grey's anathomy, body of proof, cougar town, two and a half men, Ellen, mm..

Vilken är din favoritglass? - Magnum strawberry

Har du gråtit efter att du varit hos frisören? - Ne

Blir du full varje helg? - NE

Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? - ja

Kan man få ditt nummer? - kanskekanske

Har du någon gång önskat att du var någon annan? - ja

Vänster eller högerhänt? - höger

 

 

TIO FRÅGOR OM KÄRLEK:

1. Har du nånsin varit kär? - ja

2. Tror du att kärlek finns? - klart

3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - japp

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - japp

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - no idea

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - NE

7. Har du nånsin varit kär i någon utan att tala om det för honom/henne? - vet inte

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - vet inte

10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - njaa

 

 

TIO ANTINGEN ELLER:

1. Kärlek eller pengar? - kääärlek

2. Cider eller öl? - cider

3. Dag eller natt? - båda

4. One night stand eller förhållande? - förhållande!

5. Tv eller internet? - internet

6. Pepsi eller cola? - pepsi

7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - båda

9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face

10. Bilddagboken eller Facebook? - facebook

 

 

TIO HAR DU NÅGONSIN:

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? - nej

2. Har du nånsin velat ta livet av dig? - kanske..

3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - jaa

4. Har du nånsin hoppat bungy jump? - nej

5. Har du nånsin varit med i en olycka? - jaa, typ

6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - USCH!

7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - nej

8. Har du nånsin gått på bio ensam? - neej

9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - ??

10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - yess

 

 

NÅGRA FLER OINTRESSANTA FRÅGOR:

1. Har du häst? - nej

2. Har du katt? - nej

3. Har du hund? - TVÅ!

4. Gillar du ormar? - nej

5. Gillar du spindlar? - nej

6. Röker du? - nej

7. Är du oskuld? - aa

8. Snusar du? - nej

9. Har du testat droger? - nej

10. Max eller McDonalds? - Donken

11. När kramade du någon sist? - Igår

12. Saknar du någon speciell person? - mja

13. Har du svårt för att bli kär? - nej

14. När kysste/hånglade du med någon sist? - no idea

15. Ångrar du det? - kanske?

16. Är du singel? - japp

17. När fick du senast en komplimang? - jag vet inte.

 

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös? - japp, när jag va tre eller om det va fyra..

Hånglat med fler än 50 pers? - nej

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - ne

Gjort något riktigt dumt? - ja

Gjort något du verkligen ångrar? - Ja

Åkt ambulans? - Tror inte de

Gjort nåt olagligt? - Vet inte

Blivit polisanmäld? - Ne

Slagit ner någon? - Vet inte faktiskt

Skämts över dina föräldrar? - Kanske

Skämts över dig själv? - Ja

Sagt jag älskar dig och menat det? - ja

Varit kär? - ja

Är du ensam nu? - ja

Vill du ha barn? - Japp men inte NU

 

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? - jag

Såg dig gråta? - vet inte

Fick dig att gråta? - inga namn

Du delade en cigg med? - ingen

Skällde på dig? - mamma tror ja.

 

 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? - nej

Kramat någon? - aaa

Pussat någon? - nej

Köpt någonting? - ne

Sjungit? - ja

Saknat någon? - jaaaaapp


Vad blir ABBA baklänges?!

HEELU! FINALY IT'S FRIDAY!!
Ahja, skola. har vart astrött idag och arg. eller nåt.
Gick hem efter engelskan, och tog en duschi.
typ somnade, nu blir det fixa mig lite ohså till ikväll för då ska vi till världens bästa morbror!
Oh fira honom, fast han fyller imorgon men ändå. Ohså får man träffa sina kusinisar och myskaninen ochochoch Jeanette . Det kommer bli AWESOME!, hihi ska fixa mig nuu

BYEBYE!

Night!

För någon timme sen kollade jag på "Lilla jönssonligan på styva linan". haha feett
Sen blev det lite tittande på mastechef, och nu blir det väl, jaa vet inte. Men jaa
Imorgon har vi SOVMORGON!! Fett chill, tänker sova, dra till skolan, ha fyra lektioner, dra hem och sova. aahha. Eller vara med någon liten sötnos som vill vara med mig då.

Vill ha värme, fan iskallt ute. Men jahja.

Morgondagens lektioner;
börjar 10 i 10 med bild - hitta bra färger till bildmappen
So - geografi om ASIEN!!
Lunchich
Slöjd - fortsätta med balklänningen
Engelska - NO IDEA!

Torsdag.


Chill dag eller? HAha ne men vafan. Nu är det ju bara oh softa.
Snart börjar ett gammalt avsnitt av GreyY!! mohaha,
Btw, någon som såg body of proof igår eller? HUH?!
Ahja det var fett bra, lite hemskt men men, Men annars jääÄvligt bra!
HIHI, byebye

GODMORGON!!


¡ON THE WAY HOME FROM UK RIGHT NOW!

Beställt hem!


Onsdag 18.30.00

Det jag har gjort hemma,

Geografi

Mitt rum på spanska

Sexuallkunskapen

Religion

Kollat sminket jag ska beställa hem idag.



Nu blir det väl facebook. eller något sånt. :)

11-14 november

HOLA!

har inte uppdaterat på länge. menmen.

Fredag; chill skoldag. Ett litet tag efter att vi hada slutat kom Emelie, vi käkade tacoO, sen drog vi upp på stan och hyrde en film och kööpte tuggumi. MÖMS!!! Det blev Kungfu panda2, haha. Kollade på den två gånger. Var uppe cirka halva natten.

Lördag; Vi gick upp runt 9 eller nåt, åt frukost fixade oss. Drog iväg till örebro, kollade först på pluusich! och Sen drog vi till virginska. Nuu vet jag inte helt riktigt om vad jag ska gå, frissa på virginska kanske. NOO IDEA! Va helt säker på plus, men nu kanske det blir Ett V istället för P. OHH! ahja.

Efter vi hade kollar det drog vi till donken, åt lite. sen till det dära köpcentrumet. vet inte vad det heter. Vi gick in på Makeupstore - High tech lighter 149:-, MOONKEY!!- ingenting (hittade en assnygg blus [röd], sjukt snyggt) :(, ginatricot- Skinny jeeans! 299:-, och sen kollade vi lite andra affärer.

Söndag; NADA DAG!!!! Gjorde ingenting :((

Måndaaag!


EW!!!

hEJEEJ!!!
IMoRGON ÄR DET FREdAAAAAAG!!.

TISDAG!

18.00-19.00 ZUMBA Fysträning


Rätt så chill dag!

18.00-19.00 ZUMBA Fysträning.


7 November 1996 02.55

HUUH.
Typ den bästa dagen just nu.
Haha, fast man började med skola på morgonen.
Ehm fysik sen biologi. Lunch, slutaa. Svenskan blev typ" intsälld för att läraren gick hem. Och sen ingen matte för annars skulle vi få vänta i typ två timmar eller nåt.

Drog hem, efter ett tag kom Mammi hem och sen pappi. Hade en överraskning, drog iväg till örebroo oh hämta syster. Sen så blev det chinafoood på KINAMUREN! hur lävla gott som helst.

BYYEBYE!

Hell YYEA!

Saker som jag ska bättra mig på nu då.

1.Minst springa en gång i veckan.
2.Hitta en undebar kille.
3.Bli starkare.
4.Bli snabbare.
5.Plugga oftare än vad jag gör.
6.Hitta minst 15 favvo filmer.
7.Bli mer socialare person.
8.Bara färga håret nät det behövs som mest.
9.Sluta äta onyttigheter.
10.Träffa mina kompisar oftare.
11.Bli smartare..
12.Fortsätta vara mig själv.
13.Bli mer kreativ.
14.Bli mindre glömsk och komma ihåg saker.
15.Komma på en ny sak till nästa år som jag ska bättra mig på.

EMA!


SUPER!


Har kollat live på livestream.com/fastbikes/
Då var det ju GGN idag. Gratts Alexander nåntingnånting som vann elit-gruppen.


Osminkad jävel..          (Vem vare som kasta?)         Osminkadjävel..

3 DAYS LEFT!

Hellu,

Jag har hittat på några saker jag ska klara av i 365 dagar.
När jag har fyllt 15 ska jag;

1.Minst springa en gång i veckan.
2.Hitta en undebar kille.
3.Bli starkare.
4.Bli snabbare.
5.Plugga oftare än vad jag gör.
6.Hitta minst 15 favvo filmer.
7.Bli mer socialare person.
8.Bara färga håret nät det behövs som mest.
9.Sluta äta onyttigheter.
10.Träffa mina kompisar oftare.
11.Bli smartare..
12.Fortsätta vara mig själv.
13.Bli mer kreativ.
14.Bli mindre glömsk och komma ihåg saker.
15.Komma på en ny sak till nästa år som jag ska bättra mig på.

PUSS FÖR IGÅR!

SÖTA VÄNNER MAN HAR!!


:*

NU blire att städa i huset, äta frukost, baka, och sen städa lite igen.
För senare kommer ju några härliga människor, än så längre vet jag bara 4 som kommer. Men när jag pratade med Marre och Sofia så kommer det ungefär sju-nio. HAH.

Ahja härligt folk blir det säkert, pussi


Gymnasieval?



Eller


RSS 2.0