finland

Tjoo, tidsinställd.. nu är vi nog i finland förhoppningsvis, och åker bil ut mot havet eller nåt inte fan vet jag, 6 timmar tror jag det skulle ta. Men ja trevligt trevligt, vet inte vad jag ska skriva om. Annars då, bra väder i sverige eller? jo en annan trevlig sak, jag har tagit med mig kameran så hoppas på några bilder iaf, har liksom inte använt den på hundra miljaders år känns det som.  En tråkig nyhet, jag saknar hundarna!! uuuhuh även fast jag ser dom nu men jag kommer sakna dem så jääävla mycket asså! men ja, ska även försöka använda någon copmuuuta i finland så att jag kan skriva om hur det är kanskekanske :D bye puss löööve you!

finlandiaaaa

Tjooo, snart kommer Emelie och Nicklas! Finland here we come! Äntligen åker jag bort ifrån sverige! ska bli så jävla skönt, den här veckan kommer handla om att inte tänka på sverige över huvud taget eller nåt. Orkar inte med det. hihihi men ja, igår hade vi trevligt, blev lite sent men awesome var det :) ja vi ses snart om någon vecka kanske byebye

Liv.

ahja, idag ska vi fira Jennnie, hon fyllde 19år igår, ehm ja!
Grattis i efterskott till henne, och ja sen så ska jag iväg och träffa lite friends osvosv. awesome, och jag vet inte längre om vilka som ska komma. jag vet några men det känns som att typ iaf 5-7 pers till ska komma eller nåt. haha, ja men typ byebye.

..

Det var då någon sa till mig, du kommer få någon mycket bättre! Du förtjänar någon annan som är mycket mycket bättre än han! Han är inte tillräckligt bra för dig.

Men tänk om jag vill ha just han! För att jag verkligen tycker om honom, för den han är. Tänk om jag inte vill ha någon bättre! Han är precis jävla tillräckligt bra för mig som någon annan skulle ha vart! Jag vill ha just han! För att han är han och ingen annan jävel som spelar ett spel med en! Jag tror och litar på han! Han är precis jävla tillräckligt bra för mig. PUNKT, låt mig bestämma mina beslut. Ni har gjort mig tillräckligt med osäker förr men nu jävlar ska jag bevisa för er att jag skiter i vad ni säger för för mig är han hur jävla perfekt som helst! PUNKT, mitt liv och jag vafan jag vill. Jag har bestämt att jag vill ha just han för han är perfekt för mig, vad som än händer som kommer han alltid finnas där någonstans inom mig!

RSS 2.0