Hemma hos sötnosarna

Malin Emelie Lovisa


Påväg till västerååås med syssling Alex thhii :)


Inlägget skulle publiceras för timmar sen,, osvosv

Glada tjejer på väg hem, Emelie köpte dock inget med hon är glad i vilket fall :*


Dooonken

Hellu sitter på donkeeen och äter lite, poooss


Mot örebroooo!!

Sitter i bilen mot marieberg nurå,, det blir shooopping med systrarna Norén :D Ser ya dudes!?


Heemma hos emeeelie!!!

Tjooo sitter hemma hos Emelie, hon har gjort ett tappert försök att baka och det känns som att tugga på en socker bit säger hon.. Undrar om det gick bra alltså ;) Ahja ska sleva i mig lite nu så see yaa

Men ser ju hur sockret kletar sig osvosv


Moobilblogg

Heej, tänkte blogga ifrån mobilen... Vet dock inte varför för jag har ju datorn framför mig osvosv... Ahja jag följde med Jennie till V-ås, det gick bra för henne osvosv och huxflux sitter jag nu hemma och gör ingenting :)


En vanlig lördag

Hejhej, tänkte bara berätta att min Iphone har kommit nu:) fett gryyyyyyyymt
Har även hunnit ladda ner/hämtat templerun så att Emelie kan spela lite eftersom att hon är lite gaalen :)
Yees, så är det mihihi

Idag ska jag först checka film med Jeeenie, sen ska jag följa med henne till V-ås för att hon sk döma osvosv :)
Yees så är de nog..

Bjuder på en fin bild från igååår


Åh fint nu börjar det regna oosåå

Drar och möter syster vid stationen, sen köper vi lite gott till ikväll osvosov  :*
See yaaa

 


27aprilllll

Hallu, då var engelska nationella slut dårå.
Har inte vart något internet i skolan alls idag såatte. mja. Slutat tidigare, fick skipppa engelskan.
Har även fått våra klass tröjor. Själv så har man storlek M, stort äre men skööönt!

Ehm jaa lite om hur min nationella såg ut ida rå,,
min engelska är kanske inte den bästa men det är ju iaf om
någon jag bryr mig väldig mycket om och älskar osvosv :)


Freedag

Haalu vaknade för ett tag sen,, ska om ett tag gå ut med hundarna. Fixa lite här hemma, och sen blir det väl iväg till skolan och skriva nationella engelska.. Skrift förra gången var det tydligen läs och hör. Ahja det blir nog bra.
Jaap, och sen ikväll blir det systramys!






26april

Hejhej, ser ut som att det blir ändrade planer angående imorgon osvosv.
Alexandra är sjuk, tråkigt nog men kryaa! Jag antar väl att jag sätter mig framför en film, med lite hallon.. i värsta fall.. Men annars får man väll kolla runt lite vad det finns för folk som vill umgås.

yees!

Annars har jag vart iväg och checkat träning, gick hem. Satte mig framför tv;n ett tag sen drog jag ut och gick lite med två konstiga filurer..


runaawaydream

heelu, nu sitter jag här hemma och checkar The Last Song, ehmn ja det blir ingen träning men jag ska dit och kolla iaf. Fortfarande kraslig och så, ehm sen blir det ut och gå.



Synd bara att runawaydreams är så dyra.

men det man skulle kunna göra är ju att köpa ett par färg glada jeansshorts, sen så kan man ju typ bleka dem som man vill osvosv. Sedan använder man typ samma färg som man har när man gör "tie-dye" och doppar dom lite här och var, beror på hur man vill ha det osv. Låt det torka in, gör sedan egna slitningar, och sätt dit nitar om man vill liksom. Kan ju inte vara så svårt? eller..

Om man inte vill ha färglada kan man köpa ett par vanliga, och sen klippa till det lite och sen slitaslitaslita och sätta dit lite nitar osv. :)


Något man vill ha!

Idag blir det skoldag, osvosv. Senare ikväll så blir det nog träning, vilket jag troligen bara går iväg och checkar. Jag kommer nog dock inte träna eftersom att jag fortfarande är halvt förskyld osv. Senare så drar jag ut och går lite mer, awesome!

Imorgon drar jag till Alexandra efter skolan, tar tåg till V-ås och sen blir buss till Uppsala eftersom att hon inte ska jobba imorgon osv. Så det blir nog super bra. Annars hade jag tänkt att visa lite kläder, möjliga kläder till skolavslutningen eftersom att jag inte siktar på någon klänning.


25apriil

Hejhejhejhej,,
Någon som märkt av min nya design? Någon?

Annrs så kommer jag inte göra så mycket idag,, ska nog ta mig en kopp te nu framför Gullivers resor, som går på Canal+FIRST HD

ehm, ja imorgon, ska jag chilla lite, sen  ut och gå :) det blir nog bra det. Jo och sen på fredag så blir det ju oxå nationella prov.

gjkkjd

Hål typ, sen blir det nog matte, kemi,spanska, sen blir det nog svenska tror jag.. dryg dag.

25 april och storstaden.

Hejhej, sitter på musiken och jobbar med ett kollage till "mamma mia".
Just nu går det inte så bra. Men jag kan berätta lite om gårdagen osv.

Jag
vaknade upp hos Emelie, mysigt. Jag kom faktiskt upp den här gången, fixade lite. Åt frukost, fixade lite till och sen så efter ett tag så drog vi ner till skolan. Satte oss i bussen rätt så långt bak men inte så mycket typ. men ahja. Ehm när vi var påväg dit tittade vi på "jag ä' inte bitter" tror jag det va.. Kom fram till Vasa museet, gick runt där i kanske någon timma, åkte till typ slottet gick därifrån till riksdagen. Bestämde" en tid då vi skulle samlas igen osv,

Gick med Emelie, Malin & Lovisa på drottninggatan och kollade runt lite. Gick sen dock till donken och åt lite, fick typ asbrottom och halvsprang nästan tillbaka, sen fick Lovisa något i ögat. STACKARS LITEEN!! Säkethetskontroll, höll på att dö. men gick till något rum där och sens å kom det någon typ ledmot från västmanland  som hade pressat ner vårt möte i sitt schema osvosv. Grymt! Öhh sen så såg vi en del andra politiker och en typ reporter.. mihihih

Sen så gick jag upp på stan med Kalven, Sofia, Mariam, Kristin, Benjamin, Therese och sen vår So lärare Elin.
Då gick vi typ till något matställe typ, och sen så jaa efter det drog Elin någonstans. Och vi gick runt lite skulle mot typ gamla stan. Sen gick jag in på Zara och då hängde kalven och benjoo på och dom andra gick, sen kom jag på att det kanske inte var så roligt för dom att gå runt där så då började vi gå efter dom, men typ tappade bort dem. Gick med Amanda och hennes kusin ett tag, se försvann dom.. Gick ytterliggare några meter och då satt typ alla killar i klassen där på en bänk, så då gick jag där med alla dom osvosv.

Sen så stannade kalven för att köpa typ godis? och dom andra gick på menmen, ehm så vi gick runt i gamla stan. (Jag klaven och benjjo) sen kom vi tillbaka till slottet och ahh då satte vi oss på en bänk där. Var även med och såg ett drooooooogdeaal typ och hästar typ.. och sen när dom bytte typ vakt, kul..

Ahja sen åkte vi hem, pratade med Alexandra lite senare och sen så har vi nu bestämt att jag tar 15.20 tåget till västerås där hon hämtar mig (hon jobbar där) och sen åker vi hem til henne under helgen och så.. Yees

Byebye STORSTAD

(tidsinställt)

Hej, vi är antagligen på väg hem nu och kommer säkert hem om någon timma. Gryymt!!
Jag vet inte vad mer jag ska skriva men eeeh.. aah

Jo dock har jag fortfarande inte fått min Iphone 4s som borde ha kommit för någon vecka sen, men det vill inte sammarbeta med mig. Men jag har även hittat höjden på ett par skor som jag ska köpa till lärarmiddagen.

mjaa joo, men hejdårå. bloggar nog imorgon om hur dagen har vart osv. :)

puss

Godmooorgon

Hejhej, vaknade för ett tag sen. Har ätit lite frukost och nu ska vi fixa oss, sen dra ner till skolan för att åka buss i timmar. Kommer bli lite smått drygt, men mja det blir nog bra. Blir först besök på vasamuseet tror ja det blir, sen typ ska vi gå till riksdaN så att vi vet vart det ligger, sen blir det typ fritt i någon timma då vi kan typ äta osv. sen blir det riksdan och sen fritt i några timmar till.. !!


Hemma hos Emelie

Hallu, nu sitter jag hemma hos Emelie. Ska nämligen sova här i natt, YEY!
ehm jag handlande även något att ha med mig imorgon till sthlm, det blev massor av vindruvor och sen så powernågot
fett gott. Jag morgon dagen blir nog bra, tror jag hihi supeeeEr.

23apriiil

Just nu sitter jag och Emelie och chillar tyyp,, slutade även tidigare eftersom att jag och Emelie gjorde matten på håltiiiimen. mihih

vi ska också troligen ut och gå lite senare, sen så ska vi nog gå oh köpa något till imorgon, när vi ska sitta på en buss i typ 3 timmar upp till stooooockholm osvosv.


Under So;n, nu blire biologiii


...

tjeena,, sitter i skolan. Fysik - vi får reda på vad vi får på Nationella... kill meeee
på G frågor fick jag 8
på Vg frågor fick jag 1
på Mvg fråor fick jag 1 ....

ehm 10 pöäng på skrift.. kul kul
fml... 12 var typ g gränsen men sen så har man ju labben också rå som jag hoppas gick lite bättre..
Hatar verkligen fysiiiiik


yees

Haallu, ska nog gå och lägga mig om ett tag så att jag orkar med imorgon,,
mihihihihihi,, imorgon ska jag även snacka lite med syon angående gymnasie osv.

puuuuss

Kvällens runda..

Ehm gick ut runt sju kom in igen runt tio nio. Gick inte så fort men det var sköönt i vilket fall, ehm fick lite sällskap. Fett med skojj,,  Ungefär så här såg min runda ut idag.




aaapril

Tjoo, blir nog en chill söndag. Men ikväll drar jag nog ut oh springer iaf.. just nu känner jag ingen ork alls,,  men ska nog sätta på en film nu såatte byebye.


22aprilllllllllllll

Haalu och godmorgon, Vaknade tio över tio dock.. försökte somna om men det är inte så lätt när det ligger en urgullig hund mitt i hela sängen osvosv.. Hon kom nog ner runt halv6 i morse, skööönt! Ehm, ahh jag hade tänkt att dra mig upp och äta lite frukost och sen tror jag att jag ska ringa Emelie och checka om hon vill med ut och springa :)

Sötnosen i april förra året!


Godnatt



19.08

Tjena,, var nyss upp på stan med familjen och lämnade Jennie vid tågstation.. hon ska till ludde..  Ahja, det har vart rätt så lugnt utan henne såatte kan ju inte klaga. eller jo det kan man,
Menmen snart blir det nog hamburgare här hemma och sen så kanske kusinerna ifrån köping tittar in. Ahja nu ska jag sätta på en mysig film och chilla rätt så mycket..


Gammal bild,, shiiiet dom är redan här?!


:)

kom hem för kanske 1 timma sen,,
skiiit skönt att gå lite, gick kanske sesådär 5km



21 April

HEElu och typ godmorgon för ett tag sen hihi..
Just nu kollar jag runt på lite bloggar, och letar efter skor till lärarmiddagen. Vilket går sesådär..
Ehm idag blir det typ chill dag, kanske orkar ta mig ut och powerwaaalka lite.. Japp så blir nog.
Tror det blir rundan i skogen osvosv. gå några kilometer, ahja bäst att jag rör på mig nurå.

Freeedag

Heeeellu! Ska snart sätta på en film osvosv,, blir en ganska så chill freedag.


just nu!


Snott lite bilder av LOVISA

Lovisa - crazymonday.blogg.se

några få ifrån klassen,,


19 APRIL, och lite av 18april på himmelstalund..

OMG inte öppnat datalocket på typ timmar, började dagen med engelska nationella prov, hör, skrift och förståelse typ?? hihi dryyyyyygt, sen blev det äckelmat i skolan och sen lång väntan typ även spanska i kanske tio minuter. Sen ja blev det spex..  Ja jo,,



Jaah, annars igår så drog jag och Emelie iväg till himmelstalundsgymnasiet. Det var fett grymt och stort, och alla djur, haha fan vad grymt det var. Och jag fattar inte hur vissa bara kunde hålla i typ ormar och ödlor och bara lekte runt med dom.. Sen deras fråga "VILL DU HÅLLA?",, jag dog. Och sen en jävla spindel i en bur och asså ja, Emelie sa att om Lovisa hade vart med då hade hon skrikit.. hahah, Asså ja det är verkligen allt. Sen fick vi även sen typ elevhemmet där, köket gemensamt och sen så fick man om man ville ha typ ett sånt rum så fick man typ kylskåp&toa&dusch .. Med annars, lätt att jag ska gå där alltså.

Imorse skickade även mami iväg ansökan om ett elevhemrum osvosv.  

Bild från igår på matten och sen irån idag.. typ jaa



18 april

Hejhej! öhmn nu har vi spanska osvosv. Sen så var det någon lektion och sen så slutar vi?
Och då ska jag och emelie iväg till Norrköping med papi, gryymt! Så nu måste jag jobbajobbajobba för att även höja mina betyg, lite mera bara. hihi, och imorgon så ska jag träffa Martina. Jätte längesen jag träffa henne ;(
Ahja nu,,  mina kära vänner fangiiiirlar lite här..




Ny blogg design? eller?

1.


2.

Hallu, har precis kommit hem, eller ja nyss ut ur duschen? Ska oxå ta och ringa Emelie om imorgon osvosv..
Ehm, Har jag nämnt mitt och Emelie's avtal..?

Neheh, vi ska inte äta något onyttigt alls under tre veckor, och ska ut och springa minst en gång i veckan.. Vi får absolut inte äta godis, onyttig mat (donken, pizza, andra onyttigheter), chips, popcorn(om ingen bjuder), glass, bakelser, ost bågar.. -.-  oboy,friterat.. ... nja det var nog det eller jo lite halvt med energidricka osvosv.
HUR KOMMER VI OH KLARA OSS?

puss nu ska jag ringa Emelie, och vara social med la familia!!


spanska nuuh

SPAANSKA! Sen så var det ju en till lektion och sen idroooooott.. Justja, ehmn.. det va inget.
:) hihi grymt kul, imorgon.. nej på torsdag så ska jag även försöka mixtra lite med designen om jag kommer ihåg ofc!

Nu måste jag dra, adjöööö

17 April, väntar på näästa lektion..

Isak Strand – Pick Me Up

Hejhej, sister här i skolan nurå och lyssnar på världens skönaste låt.. typ. Har precis haft matte osvosv,, snart är det eee..ngelska/ eller svenska.. thihi något av det.  sen så blir det någon till lektion, kemi kanske? luuunch- äckel mat, sen så blir det ju spanska och sen idrott tror jag, som kommer ta död på mig och sen så är det träning ikväll oxå jaah! Super kul. Annars så är det lite halvt kaoz i klassrummet, just nyss skrevs det på tavlan "BIG BOOTY BITCHES" självklart är det ju killarna som typ tjattat ut den låten osvosv..?

Japp bild från matten (verkligen seriös..)

16 April

Sorry, dåligt bloggande osvosv.
Vart hemma hos Emelie idag, och hon sov hos mig igåååår natt? blir det nog, jaaah
Ehhm, seg dag men helt okej. Under luunchen tittade jag sedan om på breaking dawn, svenska, hål, jobba lite matte och titta breaking dawn med Sofia och Mariam. Sen så gick jag och Emelie hem till henne, där jag har vart internetlös osvosv. Men kul har det vart iaf.

En annar rolig nyhet när jag kom hem, :D :D :D :D :D :D
JAG ÄR PRELIMINÄRT INTAGEN TILL MITT FÖRSTA HANDSVAL!! I NORRKÖPING, FETT MED KUL!! Sen så på onsdag åker jag, Emelie och Pappa dit på "VIP" thihih, sen blir TAAACO! GRYYMT, Puss hej!


Bild på mig från när jag sussa hos mormor och morfar i lööördags ;) (ni som inte ser det så ska det vara en hund där nere i vänster hörn, det är malva, hunden som är minst men tar störst plats)

TVÅ-ett

Haallu!! Vi vann! Vi VAAAANN! med TVÅ-ett mot irsta
mihhihi fett med kul, men the problem is, nu har jag förjävla ont i benhinnorna :( :(
Jag började med att sitta på bänken i kanske en kvart innan jag kom in, sen så spelade jag resten av första. Och sen typ hela andra med typ 5 minuters pauuuus! mihihi grymtgrymt!

Nu sitter jag här med Emelie :D
Och vi ska nu jobba gryymt med mycket, och sen runt halv tio så ska vi sätta på en film. YEEy! Gissa va det är för film? mihihi Nejdå det är Breaking Dawn part1
Ska även sätta mig med ett mejl" till himmelstalund.. mihihi
BYEBYE!

Taggaaaaa!

Hejheeej! Snart är det samling om typ exakt 60 minuter..? yeey! Så nu ska jag fixa mig lite snabbr osvosv.. Stina ska oxå vara med på matchen idag, så jag åker med henne dit osvosv. Skit kul :)
Sees senare! :)

21.någonting

Hejhej! Nu bloggar jag ifrån en urgammal dator.. Är nämligen uppe hos mina morföräldrar! Mest för att jag inte hade något oh göra och att det blir närmare till samlingen imorgon. Hmm måste dock ändå gå upp runt åtta för att vinka hejdå till morföräldrar som ska iväg.. jag blir kvar ett tag sen går jag till samlingen runt halv tolv?! Gryymt

Det blir match och sen så kommer nog Emelie, och då ska vi även ringa till himmelstalund och säga att vi kommer på VIP saken som är den 18:de?? hihi ahja..Har även fått mer gulliga kommentarer som finns på 14 april""" tror jag, ytterligare en tävling klicka gärna in på den med :)

Ska nog antagligen snart ta någon macka osvosv! Grym lördag kväll. Vad har ni gjort annars idag då? mihih och vad ska ni göra imorgon?

Gammal pic på mig och Emelie

14 april!

Gryymt! Tack så mycket för era fina kommentarer, allt är bra med mig. Och jag är jättegärna med och tävlar.
Annars så rullar det på här hemma med grym musik some spelas i högtalara+bas mojjset och sourond? mihihi

Grymt fina bloggar här!

Wilma & Matilda & Alexandra & Sofia & Millah & Ida

GRYYMT
,,
Wilma jag hjälper dig gärna med bloggen!
Matilda, tack så himla mycket, dsm!
Alexandra, gryyymt, grymt kul att du gör det! Jorå jag mår bra! Självdå?
Sofia, jag är fett på! - http://byfia.com/2012/april/vinn-ett-par-jeansshorts.html#comment
Millah, Jo allt är bra med mig, självdå? - http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html
Ida, visst är dem!! :)

Heelt osminkad


Känner att facebook är så snäll ibland..


Idiot? taack...

Tack så mycket!

Hello,
Fått lite gulliga kommentarer! Tack så mycket, nu ska jag bara försöka hinna med och länka lite.. hehe
Jag har även fått ehm tävlingserbjudanden som jag oxå kommer lägga upp. Och innan jag glömmer, sjukt fina bloggar ni har! Ehm länkarna kommer längst ner :)






tror det var alla? hehe

Systrarnasfoton & EllaAwésome & Emma & Maria & Lilla Elin & Fannii & Esmeralda & Angelica

Den här Emma är samma Emma där uppe!



Yeeeeey! Blir match på söndag, juuuh


Extreemt

hellu, kom hem runt halv elva?
Gick ganska så bra på matchen, fick börja som forward.
Gick sådär ibörjan, blev inbytt efter ett tag. men kom ut lite senare i andra, då det gick mycket bättre :)
Men det var grymt kul att spela igen,, vi vann!! Grymt.

Det var dock en träningsmatch, men det var super mega kul.
Men jag fick även ett nytt nummer, 29. Förra säsongen hade jag 26, dom andra säsongerna har jag haft 15. Tänkte bara om ni ville veta liksom.
mihih


17.06

Ska hitta på något oh äte, fixa mig lite sen dra iväg på samling. Yeey!
hihihi

Have2Have♥


12 april

Godmorgon!

Igår, vaknade jag lite sent. Gick till skolan mådde inte så bra, men det är bättre nu så jag ger mig iväg iaf. Annars igår så kollade jag på några filmer, osvosv hade lite små tråkigt.. mihihi

Idag så äre det en lugn morgon, ept, lunch, so, spanska, idrott?? tror jag står på schemat..
Ept - jaa tack
lunch - nej tack
So - njaaa
Spanska - nej tack
Idrott - nej tack

Hem - jaaaa!!
Samling - grymt!!
Träningmatch i hallsta - JAA tack!

Tisdag kväll

Hej kom hem från träningen för ett tag sen.. mihi
Och jag såg även det här på fb..


En av Snacks valpar har gått bort :(((((( Lill sigge :(

Snacks;

16.30

tjoo,,  har vart en lång dag.. För någon timma sen var det idrott, löpning runt ån.. på asfalt..
Så tack tack.. för all verk i benen. Mihihi,, ger snart upp!! Och sen så är det träning senare kväll, gryymt
tror det blir mer löpning ikväll men hoppas verkligen på att träna i wärhulta.. mihihi!


10 april fml

Snart så snart somnar ja?

neerå

viiist

Har typ precis tittat färdigt på Valentine's Day, den var väl sådär..
Hade tänkt att hoppa in i duschen en lång stund och sen ja försöka pressa i mig något... blev inga popcorn eftersom att ja orkade inte gå upp och fixa det

Men jaa, träning imorgon och sen idrott utomhus? om jag minns rätt, tror att vi ska löpa runt ån. Dryyygt
eller ja jag tror det är träning imorgon, men annars drar jag nog ut och springer lite.. mihihi


9 april

Hejhejhej!! Gick upp runt åtta idag, somnade runt fem idag.. great life?!
Tog en del bilder.. hihi men ska ladda över dem senare ikväll, tror jag nog :)
Alexandra och Stefan åkte hem för ett tag sen, och nu chattar jag med lite folk här och var. mihihi

Ska även halvtvinga mig själv upp och poppa popcorn, proppa i mig.. Eftersom att jag bara har tagit en macka idag osvosv..


The pregnancy pact

Ny film, hihi



mysig söndag?

Kom hem för ett tag sen, efter äcklig påskmat och mycket skratt åt gamla bilder och minnen.
Gryyyymt iaf.. Så nu sätter jag mig framför denna film,, som jag sett tusen gånger förr men den är förjävla bra



Japp och sen så kommer ju Alexandra och Stefan imorgon, ännu mer grymt..
Så drar ut med papi till crossbanan runt nio halv tio någonstans där :)
Ska bara ladda kameran,, mihih

8 April

Heej, drar snart upp till morföräldrarna, för att äta lite mer äckel påskmat.
Familjen Garman kommer också dit, gryyymt. +att våra små söta hundar är redan där uppe :)
Ahja ska ta på mig ett par skor och sen så åker familjen + Ludwig upp, MYYS!! Nejdå. men gryyymt

Bjuder på en ful äckelbild!


Igår, det var grymt med mysigt, vi tittade på två filmer "PS. I Love You" och "Friends With Benefits"
Gryyymt med mysigt! thihi

Fredag, nästa fredag äre fredagen den 13, tror jag?

hejjeh, snart tacooo!! Con mi familia y Ludwig y dos perro??
haha, ska även småstäda mitt rum tills imorgon. Och sen jaa, mysfaktor,, nerå men kläderna ska in ligga överallt på golvet iaf. Imorgon blir det först påskmys? uppe hos familjen strand med Nilsson?? tror jag oxå skulle vara med. Sen åker jag hem med Jennie och Ludwig runt sju - halv åtta, och bäddar ner mig framför en film och väntar på ett litet besök.  Ehmnehmn, jaa

TAACO!!

Annars idag har jag nog såsat omkring här hemma, tagit en dusch, ätit lite, checkat film med Ludwig och Jennie. Vi tittade på narnia :( :)  hahah, dom drog för ett tag sen för att checka på American Pie?? ehm jaa har som sagt bara såsat omkring.. Puss

LUDWIG & JENNIE

Fråga?!


Mina nya byxor jag köpte i oonsdags??


Rubrik:

Hejhej en torsdag..
Vaknade runt kanske tolv, åt frukost tillsammans med Lovisa och Emelie. Yees waay Lovisa kom igår eftermiddag :) eller ja vid typ8  sen så gick vi runt lite överallt runt götlunda, hämtade sovsaker hos Lovisa. Blev vettskrämda av en svart fågel med ondska i sig.. TAAAAAh,, och sen hoppade vi studtsmatta(?) i fem sekunder. HÖRDE ngåot i buskarna, skreeeek och sprang in för livet. Hahah aslarvigt. Sen så ringde vi runt lite och sen gick vi in på någon sida. dör man kunde ringa till en massa mer.. hahha yeey

Men kom hem gjorde iordning mat, drog på träning som kändes sjukt bra.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Så nu ligger jag med mina söta hundar framför sällskapsresan!!

Ännu en dag i orberöörebrO

Kom nyss hem till Emelie efter en dag i örebro med Malin och Emelie :)
Det var grymt, vi kanske drog dit vid 2-3. Gick runt på stan i någon timma, hittade ett par ljusblå byxor på gina. Sen blev det donkiish, sen tillbaka till newyorker där Emelie hade hittat lite kläder. Och Malin köpte på H&M en blå tröja och rosa tights..?
Yees, blev upphämtade av Malins papi och åkte vidare mot Marieberg och någon godisbutik. PÅ marieberg gick vi runt och chillade, tog en fika från kanske sju till kvart i åtta och då vare en kvart till det stägde. bra tajming. 

Puss

Bild på mig och Emelie från tidigare idag.

godmorning

Godmorgon snart kommer Emelie och hämtar mig och då åker vi till götlunda till hennes papi. Och efter ett antal timmar kommer Malin och hämtar upp oss. Yees Så nu ska jag sätta på mig kläder och jaa..


SÖTA BRUDAR


Emelie och Malin

Moahhahaha, imorgon drar jag med Emelie och Malin till ehmehmehmehmehem örebro.. Kommer förmodligen inte handla något men kul kommer det att bli, så jag skippar träningen och drar ut och springer senare. på toooo..rsdag? yeey. :)


Wonderland!

Kom hem för antagligen några timmar sedan. Hade kul i örebro, först Marieberg och sen den finfina staden. Köpte ett par Converse, vita låga inne på marieberg coh sen köpte Jonna ett par inne i staden. och där fann jag ett par vita höga.. fml, ville ju ha det men ahja har iaf låga.. yey. Har även gjort en lista på hur jag ska köpa mina nästa par.. dööh. Ahja försöker även spara ut till längre hår och senare så kommer jag nog att köpa löshår till skolavslutningen.

Men på conversen har jag kommit fram till att det ska kosta runt 6000kr. Typ åtta stycken.. bara att spara då, måste ha råd med annat oxå.. HIhihi
busigt.


11.41

Godmorgon för någon timma sen,, Snart åker vi till MARIEBERG. Väntar bara på lilla seeega Jennie.


andra april!

Hejhej, godnattgonatt, senare idag åker jag och Jonna till Marieberg.. Sen buss till stan och leker runt lite där och sen blire nog att träffa de två filurerna.. Yess sen åker vi hem runt su kanske. yee box.
Gulligt!!
Snyggaskor.se!!


Våran lilla film


Vårat roliga liv!

 


Vet du en sak? Det är april, första april och min Sofia åker till England :(

Tjena, bloggar igen någon timma senare.
Hihih, så himla jävla busig, ska även snart göra ett litet inlägg till JONNA!! Som står och fixar sig nu och jag cp;ar mig framför datorn.. Ahja snart kommer hennes släkt hit för att fira syrran. Och jag joinar ofc,  senare går vi nog hem till mig och sen imorgon blire upp lagom i tid för att åka iväg till MARIEBERG! yeeah. Ska även få mamma att kolla när min mobil kommer..




Gryyymt söta!

Hallu, godmorgon vill säga. Ligger brevid Jonna's säng medans hon duschar, hennes syster fyller år idag så vi tänker bjuda på lite cupcake's som blev kvar igår. Vi somnade kanske runt ehhhmm halv fem? fem? halv sex? någonstans där. Men jag mår prima.  Yeeees, bild från igår kväll.

Jag ser även fram emot morgondagen, då jag och Jonna åker till Marieberg. Hihhihi

Gryyyymt gulligt, älskar effekterna--- O_O -'  BUT

Och om EMELIE ser detta så vill jag leka med dig snart!!

RSS 2.0