Melodifestivalen

Bästa den här veckan:

Amazing - Danny Saucedo


Kyss mig - Axel Algmark


Land of broken dreams - Dynasty




i'am feling awesome

God morgon! Jag tycker att Mathilda har lyckats bloggat väldigt bra för att vara utomlands…Duktig flicka! Jag glömde totalt bort att jag skulle skriva om vi vann nå pris i filmgalan. Men det är inte mycket till nyhet för det gjorde vi inte. Haha! Men det var grymt kul att kolla på allas filmer. Jag ska fråga om mamn får filmerna sen så kan man kolla på dom när man vill. Jaja, Hade bäst!



25Februari

Lööööööööööördag. inte så mycket att skriva, men någonting äre ju iaf.
Heheh,


24 Februari

OMG, fel av mig.... Eh jo eeeh, det är från torsdag-lördag?? Så äre. Förlåt så hemskt mycket. Asså jag vet ju inte typ exakt vad vi kommer göra nu, eftersom att detta oxå är ett tidsinställt inlägg. Mja, jag vet inte vad jag ska säga?? Annars vad händer här hemma då, asså sverige?!

Pics från förra besöket!






GRATTIS HANNA!

23 februari!!
HANNA GARMAN = 16 FUCKIN' JÄÄÄVLA ÅR!!
Grattis min gulliga kusin!!

Bild från "Julafton" 2010

Bild från "Julafton" 2010

Bild från "Julafton" 2010




23 Februari

Hejhej, idag är det Torsdag. Och ikväll blir det fredagsmys, eftersom att dom här nere har helg torsdag - fredag?? Tror jag det va. Men ändå rätt så chill, blir väll kanske vattensaken idag, och imorgon eller ikväll så kanske det blir Burj Kalifa och vattenspelen. Vi får se hur det blir. Ehm detta är ett tidsinställt inlägg precis som igår.  Jag kommer ju leta lite internet här nere, och så. Ska nog även klippa kort!! TAAAAAh, vill nuuuuu, fast är ändå lite rädd. Ska även leta efter löshår om jag blir lite less på kort hår senare. YEEs!

Någon annat ehm. Har nog kanske shoppat något plagg, om inte mer. Blivit brun, mjaaaaa! jag dör!! Älskart’, alla som ska utomlands. ÅK TILL DUBAI!! mööööh. FYYYFAN vad fint det är asså. Jo jag kommer oxå skriva en liten dagbok som är en veckarå. Som troligtvis kommer publiceras, någon gång när jag har kommit hem. Kommer även bli lite plugg på kvällarna sen såååå. I´m deeeeeeeeeeead! Nerrå, måste säga att sist vi var här så var det ju beachdrivin’, gryyyyyymt snygga bilar!! Måste bahh ta kort på det den här gången. Ska ta kort på allt!!, Om minnet tar slut äre ju bara oh ladda över till datan :*

Tahahahah, älskar detta land!!    

Så här är graderna i Dubai vecka 7!! Huuur ser du ut vecka åtta? Maahma!


Fyra bilder ifrån förra gången vi var där..



How cute?

Jävlar vad jag vill att det ska vara sommar! Jag är inte lite avis på Matte som säkert glider runt eller bara softar i solen just nu. Men Jag vet nämligen att hon inte är här på filmgalan tyvärr så jag ska skriva lite om det på torsdag åt henne. Tråkigt nog kommer hon ju inte kunna följa med vår grupp upp på scenen och hämta alla priser vi kommer vinna heller ;) Så det får jag också skriva om. Hihih… Jag vill att det ska vara nuu! DET KOMMER BLI FETT! As kul att se alla andras filmer. Ahh om jag hinner bli frisk tills dess ofc, för jag har nämligen vart hemma i dag och igår och mår inte särskillt mycket bättre tråkigt nog. Nejmen nu ska jag sluta skriva det blir så jobbigt att läsa när man skriver tusen ord på rad efter varandra, hoppas ni har det bra!



22 Februari

Hej nu är klockan kanske runt kvart i tolv?? Något sådant jaa.
Vi landade igår natt, klockan tyyyyp 02.00 på flygplatsen. Då var klockan cirka 23.00 eller något sådant här i Sverige. Taaah, ahh vi ska nog ner till beachen. Eller så är vi där, inte vet jag. Blir nog shopping senare runt klockan 19°°-20°°

Bild från förra gången vi var där. Utsikten nerråt ifrån det stora mysiga fönstret, det är nämligen på 42:a våningen sorry om jag har sagt att det har vart 38:e. (Lite till höger syns, bara en pyttedel av balkongen.) (Uppe till höger syns ett jävligt stort mall, inte de dära flera tornen typ(hotell))

Några bilder från en dag med mathilda








Jag ligger gömd under snön

Helluu! Nu är det så att mathilda är påväg till dubai för att scteka där i en hel vecka. Så jag Emelie kommer att slänga in ett inlägg åt henne då och då för att hålla bloggen vid liv såattsäga. Hon skrev till mig att hon skulle gå på planet klockan 15.30  så hon har flugit i drygt 4 och en halv timma nu. Är det något ni undrar lämna en kommenar vettja jag ska försöka blogga någulunda mycket men det kan vara så att hon har bett flera av hennes friends att slänga in nåt roligt så det är ju bara bra isf. Ju fler inlägg destu roligare att läsa. Hoppas att ni har det bra i alla fall, vi hörs snart!

Adios!



Ahh 21 februari eller någotsånt jaah

Hellu, tidsinställt inlägg!
Idag just nu sitter nog jag på planet. I sexlånga dryga timmar. I Duabi när vi kommer fram kommer klockan vara runt 01.00 22februari och så är det fortfarande kanske 22.00 21februari i Sverige. Yess.  Kommer vara hur chill som helst.
Hahah, yeess. Nu har det säkert oxå vart en film på alldeles nyligen. Och jag sitter med Datorn och lyssnar på spotify med mina listor som jag kan ha spelat offline.. YEAh you know. Ehm någonting mer njeea. tror jag inte blir nog förmodligen spanska plugg efter som att dom har prov denna vecka jag är borta :(( så får göra det vecka 10.. lite drygt två veckor efter dem andra.

Yjeeep see ja bitches! NU ska jag blir BRUUN och shoppa loss i en stad full av shopingscentrum. YESBoX ska även spela lite golf. Fett awesome.

BYEBYE BITCHES



Ps: skrev detta inlägg typ den 5 februari när ja Emelie hon diska och Sara oh jag titta på :)

Adíos!!

Siter på swebus!! Wifi zooooone :) :) (Y)
Bara någon timma kvar till vi kommer till arlanda och fyra kvar till planet lyfter. :)

Hade tänkt att ladda upp en bild på mig då, men funkar ju inte så bra..
Ehm Ja hejdå, ha dt sä jävla bra här hemma i sverige, det kommer några tidinställda inlägg.
Om DU har lust att gäst blogga, om du har mitt lösen osv. Varsegod! :*

MOOOOOOOOOMA!

Känns inte som att vi ska åka imorgon..
Känns som att man måste packa om ett antal gånger, ska snart väga väskan.
I`M DED!! 20 kg MAX! töööh??! typ 40..


20 Februari

Hellu, sitter i skolan.
Ska snart ha Svenska???
Sen rast på någon timma - då drar jag över till slöjden och gör färdigt min klänning. Och Jobbar matte.
Sluta tidigare för att matten är klar. YES, då blire sola i kanske 20 minutaaaaa

Tänk att vi ska åka upp för världens största byggnad...
Bara 100Dirham (AED) ca 180-190Kr


20 Februari

JAG ÅKER IMORGON?!!
Ahja godmorgon, jag är faktiskt uppe nu. KÄNN PÅ DEN SUUUUUUCKERS!!
vaknade till och med för en kvart sen :)
Denna sötnos hoppade upp i min säng och väckte mig lite smått. !! Puss

Godnatt, 19Februari

Godnatt!!

(Weheartit)

No String Attached!

NU blir det film!! Yeey :3

Det blir NO STRING ATTACHED. LOVELY!

/\/\/\/\


19 Februari

OM TVÅ FUKKING DAGAR ÅKER JAG!!!!!! MAAAAAAAHA!!
Har hunnit med fyra av dessa..

18 februari

Helllooo, kom hem för ett tag sen. Tittat lite på gladiatorerna... mohha
Nu sitter jag i tv rummet, kollar på något sjukt program om leeeejon.. Teehe
Sak snart checka väskan och handväskan jag ska få låna av Jennie. Titta så att man får plats med allt, kommer ju köpa hem en massa saker osså!! Naaaah.


Taaaaah

Det är typ exakt 3 dagar kvar nu!

Ooh yeees, checka tiden nyss, klockan kommer typ bara vara 01.00 tyyyyyyp när vi landar.
Moahahah, fast beror nog på hur det går med flygningen osv. Vi kommer landa på terminal 1, OMG den största där juuh!! KIIIILL ME!

18 Februari

Hellu, vaknade för någon timma sen. HEHHeeh
Ska iväg oh sola, skönt att gå ut i snöväder??

Dagens planer,
- Sola
- Duscha
- Fixa mig
- Åka iväg till Magnus, Madde, Simon och Ida
- Hem, checka packningen igen
- Kolla med Hanna om vad hon vill ha eftersom att vi är borta

00.49

OMG, vaknade nyss av att jag inte hade skickat in labbrapporten eller so arbetet.
SKJUT MIG, har fan panik. jaa avlider!!!

Panda, i höger hörn längst ner!

Helllu. Freedag, mööms fett chill.
Har typ inte gjort någonting, blev ingen solning idag med det får bli de imorgon.
Yees.. Njaa, ha en bra freedag alla!! :)

Mömsiga bilder

Panda!!

17 Februari

Godmorgon, skolan börjar om sesådär 50 minuter. Jag blev väckt av käraste baaaaba. Hahah, hade tänkt att sola nu på morgon men skippar det eftersom att jag är så jäääääävla lat. Det får bli efter skolan, blir nog rätt så chill dag. Bild, So-prov muntligt, lunch - ska fan köpa muffin om det finns, slöjd, engelska. Mhhua puss på dagen!! :*

Ohohooh SISTERLYSTEL kommer hem idag. Heheh :D

(Dessert Safari) Jennie, Pappa, Mamma, JAAAAG


4 fucking jävla dagar!!!

16Februari

Fuuuck off!!! Klockan ringde halv åtta, snoozade. Den ringde igen för 30 minuter sen, men nu sitter jag i skolan iaf.. Mitt liv går snart under.!! Ahja ska fixa lite med novellen, sen so.

15 Februari

Har precis tränat!! Sjukt längesen känns det som, men ska antagligen träna imorgon igen, eller på lördag möjligtvis.
Ehm, jag kommer även gymma på montgomery, känns så där lite lyx. Dom gör ju typ allt man ber dem om, puttsar skorna, hämtar saker man behöver. Asså TOOOOOP 1, sen när man ligger vi poolen äre bara att lyfta upp en flagga så kommer dom fram och frågar vad man vill, om man vill ha en drink går dom och fixard det!! Taaah

SEE YA, just om 8 dagar är min kusse 16!! GRAAAAAAAAATTIS!!

Canon 600D

Jag är med i en tävling, där jag kan vinna en Canon 600D.

Mitt största äventyr, med familjen till Dubai.
Familjevecka, det bästa jag gjort i hela mitt liv. Förutom den gången vi åkte genom alla länder till Kroatien och tillbaka på tre veckor. Men den här veckan var speciell. Jag kom närmre min syster, vilket har underlättat mycket för mig. Vi tog själva en taxi och drog iväg till två olika mall. Rent umgänge. Senare på dagen drog vi tillbaka och la oss på stranden med mamma och pappa. Det bästa var att vi kunde gå till ett mall rakt över gatan, själva och bara umgås. Vi drog även med familjen och titta på Burj Kalifa och dom otroligt vackra vattenspelen. När vi åkte på Dessert Safari, vi gick runt, runt, runt. Det var verkligen mysigt att vara ute i öknen i en hel dag. Vill återuppleva det, det ska jag snart om en vecka med bara min syster och hennes kompis. Kan det bli en mer underbar förtidig examens/student present?? Jag vill vinna för att min kära syster ska kunna få en riktig systemkamera!













OBS! Bilder som tillhör mig och min familj får inte kopieras!!


14 Februari

Alla hjärtans dag!!!


Har precis haft lite hemma träning, i någon timma och lite till.


13 Februari

Hejhej, nu äre bara åtta dagar kvar.
Och nu är det nästan helt betsämt om vad vi kommer göra.
+ att jag kanske kommer gymma på motgomery!!

Ahhh, btw, EMELIE ÄR MOSTER!!!

12 Februari

Söndag!! döda mig, vaknade upp  brevid Emelie kändes helt okej. Hoppade på henne, sen visade hon mig någon typ av dans eller nåt. Jag drog upp till Stand's med mamma och Pia, senare kom Jennie och vi började prata om typsemsetern, om hur det blir när vi kommer dit. OMG längtar bara 9 dagar kvar! Har även fått hem en resväska, har redan börjat packa och så. Hahah, känner att jag kommer dö av denna vecka. Ska även försöka hinna med att sola någon gång. Heheh

Vi har planerat att hinna med,,
Åka upp för Burj Kalifa
Se vattenspelen
Åka till Montgomery, spela golf, Jennie och Sanna ska ligga där vid den lyxiga pooooolen och känna sig som kungar. Senare kommer jag och Pia dit efter golfrundan.
Sola, SOLA, SOOOOOOOOOOOLA
Åka till Atlantica(?) på palmen
Dubai's största vattenland eller något liknande.
Åka till alla Mall(köpcentum)
Jennie och Sanna ska hitta en varsin balklänning.
Troligtvis Montgomery igen, bara jag, Pia och Thomas
Skapa nya härliga minnen därifrån.
Nya freeeeesha bilder
Och jag ska försöka få tag i intenet.
Klippa kort, äre tänkt iaf. :D
Tror det var de mesta kommer förstås hinna med det mesta.
Fast tror inte att vi kommer åka dessert safari igen.. Fett skoj va det iaf.

Puss på er!

11 Februari! 10 DAGAR KVAR!

Heej hej, today är det lördag.
Vaknade runt halv ett, åt frukost, kolla film, workout heheh, egen film typ??, pulka åkning med Emelies familia!!!
Fett skoj, förutom man åkte baklänges hela vägen ner, första fem meterna såg man neråt sen var det bara uppåt heeeeela vägen :( Fuuck of! Men det va jävligt roligt iaf, sen blev det taaaaaco! Hemma hos Camilla och Robin. Just nu sitter vi och kollar in något djurgymnasie om att bli typ djurvårdare utomlands osv.. Yees, ehm jaa, see ja later



btw, 10 dagar kvar till vi flyger mot Dubai.
YEY!!

10 Februari

Hellu, sitter och väntar på Emelie som har utvecklingsamtal med hennes mamma och lärarn Thoooooooooomas. Ska leka med henne, yeeeeeey.. Hehhehehhehhehwwhhe eh eehheh ... Dom har idag flyttat lägenhet, eller ja en trappa upp, för att det var något problem med grannarnas tak där under läckte, så dom ska bryta upp deras golv nudå. Så dem flyttar upp och så jaaaa. hheheheh blir väll kul? mjaa. YEES, mys på G, nerrå men någonting kul!!

BYEBYEEBYEBYEBYBEYBEYBEYBEYYYYYEBEEEEEEEEEE

9 Februari

Hejhej,  har precis valt kläder tills imorgon.. Hmm,, istället för 1 och en halv timmas sovmorgon får vi bara en :( Jävla medborgarhus man ska till då. DÖÖ!! Mjaa, just nu pratar jag med Oh, han spelar nå jävla zombie/Cs sak.

Ahja godnatt för tillfället och så.. YESS

Me want :)


9 Februari

Hellu,
Nationella är klart för idag, nu är det spanska och sen idrottsprov..
kiiiiiiiiiiiiill me!!


8 Februari

Helllu, eller ja typ godnatt.
Nu gosar jag ner mig i sängen med en kopp te och boken Hollywood.
Fortfarande skön musik i bakgrunden, just nu äre Laleh - Simon says.
Yees så äre, sen är det väl bara att tagga inför imorgon för det kära nationella uppsatsen man ska skirva. KILL ME! Skulle ha hunnit med att köpa något idag till imorgon, men nerrå får gå dit utan någonting :( :(

OOH mama, kom just på att vi har idrottsprov helvetesskit***!!!!!!!
TAaaaaaaaah döda mig nuuuuuuu,,


8 Februari

Idag vaknade jag klockan 12.49 kanske hehe, fyfan va bra jag sov asså. Jag vaknade lite smått halv ett kanske och sen somna jag igen, haha då blev det ehh vafan gå upp. Tittat lite på tv, sms:at med Oh, fixa lite mat åt mamma och pappa, plugga lite nu. Ohhyes!

Annars myser lite med mig själv, massor av tända ljus, grymt skön musik, lite små plugg.
Igår blev det samma sak, fast jävligt mycket prat på skype istället för musik. Prata lite med Anton ibalnd då och då, annrs så pratade jag mest med Oh. I ett antal timmar.

(Dessa två bilder är ifrån idag)

(Dessa två bilder är från igår.)

AAAAhh,, vad ska ni välja? får panik!!


6 Februari

Dag 13: Mitt senaste sms.

Morfar<3 :
Tack lilla hjärtat du má tro att det värmer.
Jag blev så stolt det du skrev i din blogg kramar

(Min förebild)


Pusspuss

Mot Örebro!

Då åker vi mot örebro för att lämna Jennie på egen hand i 10 dagar ;)
Hahah kommer vara fett långtråkigt här hemma juu, ingen att bråka med :(
Hahah, kommer upp bilder senare på lägenheten där hon ska bo. Yeees

6 Februari


Dag 12??

Dag 12: Bilder från Sommaren 2011.



















































































finns mer, promise




VI ÄR INTE ALLS LIKA!!


5Februari

Hellu, idag äre söndag yeyeys!
JAg sitter här imorgonrock medans emelie tvättar sitt hår.
Superawesome, har haft lite syskonmys med Emelie, Sara och lite med Camilla :)

Igår blev det Singstar med Emelie och Sara spåra lite ur när jag och Emelie ställte oss upp ifrån den jäävla soffan och rockade loss och sen Sara´s jävla show hon gjorde för oss då. HAhaha Fett me mys!

Senare idag kommer jag nog sätta mig med So;n jääävla oceanien.. Och sen kolla över lite med med Svenskan vad som krävs i nationella proven som kommer på tisdag och torsdag. Även idrott för det är ett "förhör"=prov på torsdag (_._) dööda mig. Tänkte även försöka få kontakt med Stina, som jag inte fått dessa senaste dagar. Kanske inte fösökt så mycket med vafan hon svarar ju inte i chatten :( :(   Ahja, sen så ska jag chilla lite försöka logga in på skype och kolla om det finns någon trevlig typ där. Eller ja försöka få kontakt med en Som jag inte har pratat med på typ en två veckor.. Vi typ började prata och så vid julas igen efter ett år tror ja det va typ ja...

Hejdå :)


3 Februari

Känner mig rätt så nöjd med denna vecka" haha, tror det blir att sova nu. Verkligen astrött!
Har precis kollar på en verklighetsbaserad(?) film som heter Ivictus-de oövervinneliga :)
Förjävlabra. Har typ inte gjort någonting idag... Så lika bra att sova nu än att fortsätta göra ingenting.


Dag 4-11!

Dag 4: En bild med familjen, eller på en annan familjemedlem.


Dag 5: Min förebild.

(Min käraste morfar)

Dag 6: Musik jag lyssnar på.


Dag 7: 10 saker jag vill göra 2012.

1. ÅKA TILL DUBAI!
2. Utomlands med Alexandra, utomlands med Jennie och Hanna när vi har tagit examen, fast Jennie har ju redan tagit den och nu tar hon ju den jävla studenten!! :) (http://jennienorlings.blogg.se och http://hannaggarman.blogg.se)
3. Sommarjobba
4. Åka till götheborg? Kommer vi göra.. yes
5. Åka till finland med Emelie( http://emeelienoren.blogg.se)
6. Få bra betyg, ofc
7. Vindsurfa, uppe vid sommarstugan
8. Köra bil på min födelsedag
9. Skaffa härliga nya minnen
10. Träffa med kompisar och gå ut oftare.

Dag 8: Ett par bilder som betyder mycket för mig.


Snacks


Malva


Friendchip & Happiness

Dag 9: Dagens outfit.
(ehja, har inget kort på dagens outfit så får bli en gammal)

+

 

Dag 10: En person jag skulle vilja vara för en dag.

Miranda Kerr (Victoria secret) + att hon är gift med Orlando Bloom.

 

Dag 11: En låt som betyder mycket.

 

 



3 Februari

Hejhej, det är ungefär 18dagar kvar tills vi åker, YEEEEY!
ahmahma, vill dit nu! Sola, bada, shoppa, se allt om igen och spela lite golf!!!!!
MAAAAMAA,

Update:  AAHHH omg på Canal+SFkanalen!! KAJSA KAVAT!! HUr gulligt äre inte?? Jag vet inte varför men så jävla lik Jennie. hahah!

Urgullig!! Annars laddar ja över lite bilder, tänkte halvplugga lite.. HAhaha

Just tänkte oxå göra färdigt dom hära dagrana, så det kommer upp senare.

VILL TILLBAKA!


1 Februari

After school: Extra spanska, p.g.a mitt dåliga betyg..
Hem, Martina kom oh hämtade mig, drog till DOOOOOOLLAR STORE! Yey, åt lite drog hem till mig, hon städade mitt rum. helt sjukt!!! Hon gick typ bara ner i mitt rum och städa, moooooomah!! Satte på en film har småpratat och så sen nu fortsätter ja och Jennie med att kolla på filmen.
.
.
.
Jag skulle också vilja hedra världens sötaste och nu världens vackraste hund ängel!!
Madicken, Emelie's hund. Jag kommer sakna söta lilla lurviga hunden som va jätte mysig och gullig!
Pusspuss på världens vackraste hund.

1 februari

Matte, yeesbox.
Vart rätt så chill idag, nu är det matte. Sen är det väll någon lektion kvar och sen extra spanskarå.. fuck ofF!!!
btw, det är ungefär 20dagar kvar tills jag åker.

RSS 2.0