LOVELY ONSDAG!

Världens härligaste dag. SKITTRÖTT!!

Upp 06.10, sov lite till, 06.20 upp oh hoppa. Fixade oss skitsnabbt eller neej men ändå.
Mamma fick skjutsa oss till stationen för att vi skulle hinna, men vi tog med oss hundarna så vi gick lite med dom sen hämtade mamma upp oss efter fem min. DET SNÖADE!!!! FATTA SNÖÖ!, tog tåget som gich 07.30 till örebro och åt frukost på tåget. Hamnade vid örebro central gick över hela stan för att komma till virginska men helt okej faktiskt. Morgonpromenad i mörka lilla örebro.. haha, vi kom till virginska runt 08.10 kanske satt där i nästan en timme sen kom Jenny och Malin(lärarna för klassen vi va i). Trevliga som fan, vi kom fram till klassrummet och där sitter typ alla och bah stirrar på oss, som vi virrade runt. HAh, kom in i klassummet, snabb teori sen började dom bara. Emelie och jag fick en varsin docka som vi vi styla håret på asså typ håruppsättning och sånt, fick lära oss att locka håret med plattång. SKITSVÅRT! Helsjukt, rast, ehm tre stycken visade oss runt. Skit trevliga, kommer bara ihåg två namn har så jävla svårt för namn asså. Ehm Patricia och Felicia, trevliga som fan. Efter rasten blev det ännu mer lockar, lunch, började igen tio i tolv kanske?? Ehm då fick vi en ny docka med typ ett halvthuvud med hår som vi fick klippa i. Toppa och typ klippa upp håret, skitkul. Sen slutade vi :( hah, men helt okej!! LOVE

Tog ett meal på donken, drog  och shoppa som in i helvete. Hitta asmycket! vi gick runt i typ fyra timmar sen tog vi en dricka på donken. Sen drog vi till lagerhouse och då var klockan 18.10 och sen åkte vi hem med tåget 19.00 hihi. TREVLIGTREVLIGT!

Nu ska jag fixa saker till imorgon, Vollyboll trevligt. Vårat lag som heter ¿Kalven och compani???? ska typ va lite crazy nerrå men vi ska ha bandanas??? slitna shorts och en tröja som ska va smutsig och sliten. Kajal och ögonbrynpenna. ohjohj undra om hur det slutar!! haha pusspuss!

Video på kläderna jag köpte!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0